FORD FUSİON MU,FİESTA MI?

Kodla Büyü

Libertad

Aktif Üye
Arkadaşlar iki aracı en üst sınıflarında değerlendirdiğimizde fusion mu yoksa fiesta mı tercih olunur?(Sağlamlık,donamım,ikinci el,yedek parça,vs)

İki aracı da biliyorum kullandım.

İç hacim önemli diyorsan FUSION (altı da baya yüksek), daha böyle genç işi olsun diyorsan FIESTA. Yoksa karşılaştırmak tuhaf olur

Hadi Fiesta ile Corsa, Palio, Polo, Clio karşılaştırsan tamam diyeceğim hocam ama bu iki araç bambaşka tellerden :)

fusion, fiestanın abisi gibidir, daha yüksek duruyor.2. elde fiesta daha iyidir, çünkü daha çok gençlerin tercih ettiği bir araç. donanım derseniz kendi aralarında bile ayrılırlar, hangi donanımları karşılaştıracağımızı yazmanız gerekir. eğer çocuklu bir aile iseniz, geniş bagaj diyorsanız fusion düşünülebilir. yedek parça konusunda fiesta, focusa göre pahalıdır mesela, ama fusionla farkı konusunda bilgim yok.

Libertad' Alıntı:
Arkadaşlar iki aracı en üst sınıflarında değerlendirdiğimizde fusion mu yoksa fiesta mı tercih olunur?(Sağlamlık,donamım,ikinci el,yedek parça,vs)

Alakasız bir karşılaştırma olur ikisini karşılaştırmak... Çocuklu aileysen fusion tam sana göre, tek çocuk varsa fiesta uygun, yada benim gibi paraya kıyıp Volvo xc60 alacaksın... 8) :lol:
Sağlamlık eşit, donanım eşit ikinci el eşit, yedek parça eşit...

Fiesta türkiye pazarında tutuluyor.Fusion nedense türkiyede tutulmadı ve piyasası hareketli değil. Biraz hantal sanırım.

dorian' Alıntı:
Libertad' Alıntı:

Alakasız bir karşılaştırma olur ikisini karşılaştırmak... Çocuklu aileysen fusion tam sana göre, tek çocuk varsa fiesta uygun, yada benim gibi paraya kıyıp Volvo xc60 alacaksın... 8) :lol:

ne kadar kıymamız gerekiyo xc60 için?

wertyu6' Alıntı:
dorian' Alıntı:
Libertad' Alıntı:

Kurban Bayramlarında 50 sene büyükbaş 100 sene küçükbaş kesmemek lazım sahibinden.com a göre :puhaha:

Hocam gelişine vole vurmuş xc 60 aldığına göre.
:+1:
Saygılar

kafkas' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
dorian' Alıntı:
Libertad' Alıntı:

Kurban Bayramlarında 50 sene büyükbaş 100 sene küçükbaş kesmemek lazım sahibinden.com a göre :puhaha:

Hocam gelişine vole vurmuş xc 60 aldığına göre.
:+1:
Saygılar

Arabanın yıllık vergisi 3000 tl:)

dorian' Alıntı:
Libertad' Alıntı:

hocam gömü felan mı buldun ne yaptın 100000 bin küsürlerden başlıyor fiyatları biz en eyisi paraya kıymayalım

fiestanın yenileri tasrım olarak çok güzel musluktan damlayan su damlası gibi araba :D Arkadaşlar fusion için traktör gibi araba diyolar ön konsol çok kötüymüş onun dışında bir bilgim yok

Estağfurullah, tabi ki sadece öğretmen maaşı yetmiyor... :cry: Keşke yetse de memleketim sadece Reno Fiat tanımasa ha bi de Ford Hyundai
Öğretmenliğin yanında ek işte yapmak gerek...

dorian' Alıntı:
Estağfurullah, tabi ki sadece öğretmen maaşı yetmiyor... :cry: Keşke yetse de memleketim sadece Reno Fiat tanımasa ha bi de Ford Hyundai

Ne gibi işler hocam?

wertyu6' Alıntı:
dorian' Alıntı:

Ne gibi işler hocam?
:lol: :puhaha: elektronik bilgisayar mezunuyum, becerilerim doğrultusunda çevre piyasada elimden geldiğince uğraşıyorum. Esnafla bir çay bir kahve sohbet ortamım allaha şükür geniş... Bi durum olduğunda sağolsun çoğu arkadaşım bizlere danışır...

Sende istersen neden olmasın insan ilişkilerini gözden geçir, becerilerini düşün, boşa geçen gençliğini ya film izleyerek ya oyun oynayarak heba etme...
Herneyse burda para kazanma yolları dersi verecek değilim, atıp tutmanın anlamıda yok, becerilerini gözden geçirerek elbette NE GİBİ İŞLER sorusunun cevabını bulabilirsiniz. SAYGILARIMLA...

(Konudan alakasız oldu, konu sahibinden özür dilerim...)

fiesta piyasada daha fazla tutuluyor.motor hacmi olarak fiestalar 1.4 fusionlar 1.6 genellikle 1.4 ü var mı bilmiyorum(fusionun).benim tavsiyem fiesta al eğer fusion düşünürsen bir arkadaşım 2005 benzinli 17.200 e satıyor

BBNET
Geri