melanik' Alıntı:arkadaşlar acilen bi sorum olacak.şimdi ben flashta button yaptım.üzerine geldiğimde tıkladığımda nesne geliyor. ancak tıkladıktan sonda nesne dursun istiyorum.ne yapmalıyım?
hocam fla sını gönderirseniz yardımcı olmaya çalışabilirimmelanik' Alıntı:arkadaşlar yapmaya çalıştığım şey eminim basit bişey ama aklıma gelmedi bir türlü.
buradaki nesneler üzerine tıkladığımda dursun istiyorum.
s_kajmeran' Alıntı:Benim dosya açılması lazım... Flash 8 de yapıldı...
zlatanibo' Alıntı:Butonun içine kod yazamıyoruz ama onları bir Mc içine atıp istediğimiz yerde durdurabilirz kolay gelsin iyi çalışmalar hocam.
melanik' Alıntı:buton olarak yapan söylediğim özelliği yapabilen yokmu arkadaşlar hiç?? :?:
XanaDu' Alıntı:melanik' Alıntı:buton olarak yapan söylediğim özelliği yapabilen yokmu arkadaşlar hiç?? :?:
Hocam bi de buna bakın işinizi görür mü?
Ben actionscript 3.0 kullandım, sanırım o yüzden hocam. Flash 8 desteklemiyor malesef. Çalışmayı Flash 8'de istediğinizi yeni gördüm. Aslında siz Flah 8'den CS3 - 4 - 5'e terfi etseniz daha kolay olurdumelanik' Alıntı:hocam sağolun ama açamıyorumXanaDu' Alıntı:Hocam bi de buna bakın işinizi görür mü?melanik' Alıntı:buton olarak yapan söylediğim özelliği yapabilen yokmu arkadaşlar hiç?? :?:beklenmeyen sosya biçimi diyo.bi de böyle bi problem var bazı dosyalar açılmıyo flash ta.neden oluyo anlamıyorumm :cry: