Faz3 Pardus i5Nvme İmajı 2025 V1

Kodla Büyü
hocam elinize sağlık,2 dakika da Aidata i5nvme akıllı tahtaya yüklendi ama wifi görmüyor,bağdaştırıcı bulunamadı diyor yazılımı nasıl indirebilirim.intel corporation device 51f0 rev 01 SÜRÜM. intel sayfasında bulamadım pardus için
Hocam etap pardusun yeni sürümü (23.4) çıktı onu kurun düzgün yüklenir.

Hocam etap pardusun yeni sürümü (23.4) çıktı onu kurun düzgün yüklenir.
hocam tahtada ilk bu sürüm yüklüydü. 12 tahta bu sürümle geldi hepsinde de Dokunmatik klavye hata verince forum.pardusa sorunu yazdığımda biri bu linki attı .Yüklemeye çalıştığımda free sofrtware lab kısmında takılı kalıyor, sitesinden 23.4.edu indirdim yine wifi yüklenmedi yok. Okulda kablolu bağlantı yok wifi var. Kafayı yiyeceğim ben 1 aydır uğraşıyorum. Windows hayattı ya

hocam tahtada ilk bu sürüm yüklüydü. 12 tahta bu sürümle geldi hepsinde de Dokunmatik klavye hata verince forum.pardusa sorunu yazdığımda biri bu linki attı .Yüklemeye çalıştığımda free sofrtware lab kısmında takılı kalıyor, sitesinden 23.4.edu indirdim yine wifi yüklenmedi yok. Okulda kablolu bağlantı yok wifi var. Kafayı yiyeceğim ben 1 aydır uğraşıyorum. Windows hayattı ya
Hocam sizin tahtanız Arçelik Faz3 i5 işlemcili model mi?

Hocam sizin tahtanız Arçelik Faz3 i5 işlemcili model mi?
evet hocam ,İ5 12. NESİL. Sizin attığınız linkten indirdim. Önceden Rufus kullanmıştım şimdi Ventoy kullandım. Yüklendi ama açılışta dokunmatik ekranla yazamama sorunu var bunda da. Güncelleme yaptım sorun hala devam

Son düzenleme:
evet hocam ,İ5 12. NESİL. Sizin attığınız linkten indirdim. Önceden Rufus kullanmıştım şimdi Ventoy kullandım. Yüklendi ama açılışta dokunmatik ekranla yazamama sorunu var bunda da. Güncelleme yaptım sorun hala devam
Pardusta sorun varsa birde windows yükleyip deneyin.

ilksms
Geri