Arkadaşlar okuldaki tahtalara pardus yüklüyorum faz1 lerde sorunsuz yükledim faz2 de bazı tahtalarda aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor ve kalıyor kaç defa yeni usb hazırladım ama olmadı neden oluyor çözümü bilen var mı ?
hatanın sebebiyle ilgili bilgim yok hocam ama pardus yükleme ile ilgili bir yazı falan geldi mi? Bana iletilen tebliğ edilen herhangi bir yazı olmadı şimdiye kadar. Yaz tatilinde il formatörüyle denk geldiğimde sohbet esnasında bu konu geçmişti sadece yazı gelecek demişti ama. Net bilgisi olan var mı resmi yazı hakkında? Ben Windowstan devam ediyorum şu an.Arkadaşlar okuldaki tahtalara pardus yüklüyorum faz1 lerde sorunsuz yükledim faz2 de bazı tahtalarda aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor ve kalıyor kaç defa yeni usb hazırladım ama olmadı neden oluyor çözümü bilen var mı ?
yok hocam yazıdan dolayı değil deneme yaptım gayet kullanışlı ve hızlı virüs belasından kurtulmak için yapıyorumhatanın sebebiyle ilgili bilgim yok hocam ama pardus yükleme ile ilgili bir yazı falan geldi mi? Bana iletilen tebliğ edilen herhangi bir yazı olmadı şimdiye kadar. Yaz tatilinde il formatörüyle denk geldiğimde sohbet esnasında bu konu geçmişti sadece yazı gelecek demişti ama. Net bilgisi olan var mı resmi yazı hakkında? Ben Windowstan devam ediyorum şu an.
yapay zekaya sorunca şu çıktı hocam belki işe yarar:Arkadaşlar okuldaki tahtalara pardus yüklüyorum faz1 lerde sorunsuz yükledim faz2 de bazı tahtalarda aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor ve kalıyor kaç defa yeni usb hazırladım ama olmadı neden oluyor çözümü bilen var mı ?
Bios sıralamasında SSD yi görmüyor. Bios ayarlarını varsayılan yapıp kaydedin. Bakalım SSD ilk sırada çıkacak mıBu hata nedir