Hocam uygulamalar verimli oluyor mu bilmiyorum ama TypeC HDMI uçlu kablolar var bizim hoca öyle kullanıyorÖğretmen arkadaşlarımız telefonlarının ekranlarını yansıtmak istiyorlar. Bunun için de bir uygulama olursa fena olmaz hocam.
Hocam hiç denemedik. Ama sorunsuz çalışacaktır.@hasari hocam, imaj tahta da mikrofon kullanımı ile ilgili gerekli düzenlemelere sahip midir?

Hocam rustdesk veya anydesk uygulamasını kullanabilirler. Mümkün ise kenti telefon internetini bağlasınlar meb portları engelliyor genelde.Öğretmen arkadaşlarımız telefonlarının ekranlarını yansıtmak istiyorlar. Bunun için de bir uygulama olursa fena olmaz hocam.
Vallahi hocam deneyeceğim. Ama pek ümitli değilim. Pardus kurulu 4 farklı tahtada gerekli paketleri kurarak denedim. Durum 2-2Hocam hiç denemedik. Ama sorunsuz çalışacaktır.![]()
Olmayanlarda imaj kurulumu ile şansımı deneyeceğim.Ne için kullanacaklar hocam? Sınıfta sanki pek gerekli olmayan birşey.Vallahi hocam deneyeceğim. Ama pek ümitli değilim. Pardus kurulu 4 farklı tahtada gerekli paketleri kurarak denedim. Durum 2-2Olmayanlarda imaj kurulumu ile şansımı deneyeceğim.
İlkokul sınıf öğretmenleri kullanacak, sayın hocam. 3.5 mm jak ile kablosuz mikrofonun alıcı modülünü bağlayacağız.Ne için kullanacaklar hocam? Sınıfta sanki pek gerekli olmayan birşey.
Link sağlam hocam başka tarayıcı kullanın açılır.hasari hocam linke tıklayınca yeni sekme açıyor ama boş sayfa çıkıyor karşıma. linkte mi sorun var yoksa anlık oluşan bir sorun mu baka bilir misiniz? 2 defa farklı vakitlerde denedim aynı sorun var.
@hasari hocam, arçelik tahtalarda hiç problem olmuyor. İlgili kurulumlar ve ayarlar yapıldığında 3.5 mm jak girişinden yarım takarak mikrofon direk olarak kullanılabiliyor. Lakin, aidata tahtalarda anlamadığım şekilde ne yaparsanız yapın kullanamıyorsunuz ya da ben ince bir noktayı kaçırıyorum. Sonuç olarak ben de sorunu elimde şöyle bir aparat vardı bununla çözdüm.İlkokul sınıf öğretmenleri kullanacak, sayın hocam. 3.5 mm jak ile kablosuz mikrofonun alıcı modülünü bağlayacağız.