Faz2 Etap23 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Öğretmen arkadaşlarımız telefonlarının ekranlarını yansıtmak istiyorlar. Bunun için de bir uygulama olursa fena olmaz hocam.

Öğretmen arkadaşlarımız telefonlarının ekranlarını yansıtmak istiyorlar. Bunun için de bir uygulama olursa fena olmaz hocam.
Hocam rustdesk veya anydesk uygulamasını kullanabilirler. Mümkün ise kenti telefon internetini bağlasınlar meb portları engelliyor genelde.

Hasari hocam kolaylıklar ufak bir talep ama ses %50 deydi imajı kurduğumda. Öğretmenler ses kısıklığından yakındıklarında ben de sonradan farkettim. İmajla alakalı bir durumsa bizde ses sonda olmadan duyulmuyor herkes için faydalı olabilir belki

hasari hocam linke tıklayınca yeni sekme açıyor ama boş sayfa çıkıyor karşıma. linkte mi sorun var yoksa anlık oluşan bir sorun mu baka bilir misiniz? 2 defa farklı vakitlerde denedim aynı sorun var.​

İlkokul sınıf öğretmenleri kullanacak, sayın hocam. 3.5 mm jak ile kablosuz mikrofonun alıcı modülünü bağlayacağız.
@hasari hocam, arçelik tahtalarda hiç problem olmuyor. İlgili kurulumlar ve ayarlar yapıldığında 3.5 mm jak girişinden yarım takarak mikrofon direk olarak kullanılabiliyor. Lakin, aidata tahtalarda anlamadığım şekilde ne yaparsanız yapın kullanamıyorsunuz ya da ben ince bir noktayı kaçırıyorum. Sonuç olarak ben de sorunu elimde şöyle bir aparat vardı bununla çözdüm.
1781853667192.webp

Sıkıntı yaşayan arkadaşlar olabilir diye yazayım, dedim.

ilksms
Geri