zulfikar1985 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,639 Bugün 11:10 #811 @hasari hocam, imaj tahta da mikrofon kullanımı ile ilgili gerekli düzenlemelere sahip midir?
RemziCan Aktif Üye Mesajlar 297 Bugün 13:28 #812 Öğretmen arkadaşlarımız telefonlarının ekranlarını yansıtmak istiyorlar. Bunun için de bir uygulama olursa fena olmaz hocam.
Öğretmen arkadaşlarımız telefonlarının ekranlarını yansıtmak istiyorlar. Bunun için de bir uygulama olursa fena olmaz hocam.
C Claytum Site Gezgini Mesajlar 62 Bugün 14:53 #813 RemziCan' Alıntı: Öğretmen arkadaşlarımız telefonlarının ekranlarını yansıtmak istiyorlar. Bunun için de bir uygulama olursa fena olmaz hocam. Genişletmek için tıkla ... Hocam uygulamalar verimli oluyor mu bilmiyorum ama TypeC HDMI uçlu kablolar var bizim hoca öyle kullanıyor
RemziCan' Alıntı: Öğretmen arkadaşlarımız telefonlarının ekranlarını yansıtmak istiyorlar. Bunun için de bir uygulama olursa fena olmaz hocam. Genişletmek için tıkla ... Hocam uygulamalar verimli oluyor mu bilmiyorum ama TypeC HDMI uçlu kablolar var bizim hoca öyle kullanıyor