ahmetucarkus
Aktif Üye
Versiyonu kaç yükşediğimi nasıl öğrenebilirimv5 veya v6 sorunsuz kurabilirsiniz.
Versiyonu kaç yükşediğimi nasıl öğrenebilirimv5 veya v6 sorunsuz kurabilirsiniz.
İndirdiğiniz iso dosyasında yazar.Versiyonu kaç yükşediğimi nasıl öğrenebilirim
İnternet bağlı ikenV1 yazıyor 09.02.2026 tarihli çok eski galiba. Sıkıntı olur mu
Evet kayıt sorunsuz dönem başında lider ahen çok fazla güncelleme aldı öncesi sıkıntı oldu ama şuan sorun yok biraz sisteme kayıtlar geç düşüyor sunucu yoğunluğundan.Bugün v6 yı bi tahtada deneme yaptı hiç sorunsuz yükledi dokunmatik ses internet çalışıyor ekilit kurdum karekodla çalıştı. Elinize sağlık hocam.Tek sorum eta kayıt başarılı gerçekleşiyor mu o kısımda sorun yaşar mıyız il bizden pardusa geçmemizi istedi
Merhaba hocam pili bitmiş bir cihazdır mümkün ise pili değiştirin değiştiremem derseniz Faz1 imajımız MBR onu kurun açar. Bios pil bittiğinden ayar tutmadığından yapar.Bugün v6 yı bir tahtaya kurulum yaptım. Hiç sorunsuz yükledi dokunmatik ses internet çalışıyor. karekodla çalıştı. Elinize sağlık hocam. Tek sorum şu sonradan 3 ders saati geçti makine açılmadı hata verdi ekran görüntüsü istersen atarım hocam tekrar kurulum yapayım dedim kurmadı. windows kurup tekrar mı kurmalıyım faz 2 amd işlemcili tahta
Ekilit kullanıyoruz hocam kullanımı kolay ve sorunsuz.Okulumuz kalabalık 35 tahta 120 civarı öğretmen var . Karekod olayı yorar gibi bizi. Deep Freeze benzeri hangi program var pardus için kursam. Sizler karekod mu deep freeze benzeri mi kullanıyorsunuz?
Çalışıyor hocam hangi sistemi kurdunuz sistemleriniz güncel mi? Bir tahtada tekmi bu sorunu yaşıyorsunuz?@hasari hocam tahtalarda hiç bir şekilde open board uygulamasını çalıştıramadık. kaldırdım tekrar yükledim bir kaç kez yine de işe yaramadı. ne yapmamızı önerirsiniz?
Sorun olur hocam. Normalde bunların diskleri 256 GB ondan dolayı 256 GB ve üzeri ile uyumlu.240 gb bir ssd kurulum yapabilir miyiz disk boyutu sorun oluşturur mu
v6 kurulu ve sistem güncel hocam. openboarda tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor, hiç bir tepki vermiyor cihaz. iki tahtada denedim bu şekildeydiÇalışıyor hocam hangi sistemi kurdunuz sistemleriniz güncel mi? Bir tahtada tekmi bu sorunu yaşıyorsunuz?
Tamam hocam kontrol edip size döneceğim.v6 kurulu ve sistem güncel hocam. openboarda tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor, hiç bir tepki vermiyor cihaz. iki tahtada denedim bu şekildeydi
hocam hddyi görmüyorfaz2 vestel tahtaya kurulum yaptıktan sonra böyle bir hata alıyorum, çözümü bilen arkadaş var mı?
bu hata da pil ile mi alakalı acaba?
bios açılışta windows boot manager yok normal mi?
maalesef işe yaramadıTamam hocam kontrol edip size döneceğim.
Bu arada yeni sürümü indirip deneyin isterseniz.
Biostan default yapın ayarları. birde biosta hdd görüyor mu ona bakın. görmüyorsa hdd zarar görmüş olabifaz2 vestel tahtaya kurulum yaptıktan sonra böyle bir hata alıyorum, çözümü bilen arkadaş var mı?
Evet sorun pil yineden biostan 1. açılış önceliğini UEFI harddisk seçin kaydedin deneyin.faz2 vestel tahtaya kurulum yaptıktan sonra böyle bir hata alıyorum, çözümü bilen arkadaş var mı?
Hocam internetiniz bağlı olsun bazı kütüphaneleri internetten çekiyor.maalesef işe yaramadı
3.yolu izledim sistem çalıştı tek sorun ses vermiyor bunun için bir öneriniz var mı ? Teşekkürler hocamSorun olur hocam. Normalde bunların diskleri 256 GB ondan dolayı 256 GB ve üzeri ile uyumlu.
Üç yolla yapabilirsiniz.
1.Yol disk klonlama:
2.Yol orijinal iso dosyası ile format:
3.Yol Faz1 imajımızı MBR ile kurmak.![]()
![]()
Pratik Bilgi tarafından paylaşılan gönderi
Faz1 Etap23.4 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni) imajımız hazır, aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. İmaj boyutu 4.9 GB 5 dakikada kurulum. Yapılan değişiklikle...youtube.com
Ses simgesine tıklayın aygıtlardan HDMI seçin.3.yolu izledim sistem çalıştı tek sorun ses vermiyor bunun için bir öneriniz var mı ? Teşekkürler hocam
Evet ikisi içinde uygun.v6 versiyon faz2 lerdeki hem intel hem amd işlemci içinde uygunmudur.
teşekkürler hocamEvet ikisi içinde uygun.
Merhaba hocam kontrol ettim şu versiyonu yükleyin çalışacak.v6 kurulu ve sistem güncel hocam. openboarda tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor, hiç bir tepki vermiyor cihaz. iki tahtada denedim bu şekildeydi