Faz2 Etap23 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
şifreyi nasıl kaldırabilriz hocam, etap+pardus! şifresni,

yani programları şifresiz kursun öğretmnler

Son düzenleme:
Hasari hocam emeklerinize sağlık.
Okulda deneme amacıyla Faz-2 tahtaya kurdum, sorun çıkmadı çok güzel.

Etap Yetkili şifresi nedir acaba. Özelden yazabilir misiniz? Kilit programını Yetkili Hesaptan kurmam gerekiyor, kaldırmayı engellemek için.

Bizde şifre yok boş geçin olur.

Etap Yetkili şifresi nedir acaba. Özelden yazabilir misiniz? Kilit programını Yetkili Hesaptan kurmam gerekiyor, kaldırmayı engellemek için.
arkadaşta denemiş hocam, program kurarken istiyor

şifreyi boş kabul etmiyor, etap+pardus! bunu kabul ediyor

Hocalarım merhaba. Dün bu imajdan okuldaki tüm tahtaları kurulum yapıldı ama bugün görüyoruz ki akıllı tahtalardan 3 tanesi açılışta hata verdi. Hatta hata verene yeniden kurduk. Bir kaç saat sonra muhtemelen dersi biten hoca fişi çektikten sonra pardus başlamıyor. Başına gelenler var mı?

Ekli dosyalar

• IMG-20260304-WA0000.webp
    IMG-20260304-WA0000.webp
    87.9 KB · Görüntüleme: 106

Etap kullanıcısı yönetici yetkilidir oradan direk kurabilirsin ben ekiliti hep öyle kuruyorum. Diğeri kullanıcı Etap Yetkili, şifresi bildiğiniz orijinal şifre.

Hocalarım merhaba. Dün bu imajdan okuldaki tüm tahtaları kurulum yapıldı ama bugün görüyoruz ki akıllı tahtalardan 3 tanesi açılışta hata verdi. Hatta hata verene yeniden kurduk. Bir kaç saat sonra muhtemelen dersi biten hoca fişi çektikten sonra pardus başlamıyor. Başına gelenler var mı?
Hocam bios pili ölmüş pili değiştirmeniz gerekiyor.

hasari hocam kolay gelsin öncelikle her şey için teşekkürler, bugün aidata faz4 tahtaya etap 23 imajınızı yükledim herhangi bi sıkıntı yok mbr olarak yükledim bize gelen rehberde GPT yükleyin diyordu açılmaz vs deniyordu mbr yükledim flashım öyle doluydu zaten bozmamak için, gayet güzel çalışıyor dokunmatik de sıkıntı yok ses var internet güzel böyle devam edeyim değil mi gpt de ne fark oluyordu ki, onlyoffice yüklü powertpointleri çalıştırıyor gayet güzel ama biraz yavaş gibi geçişler başka program var mıdır yoksa böyle devam mı hocam v6 yı kurdum. çok hızlı kuruldu öncelikle teşekkür ediyorum, bi de açılırken biraz DOS ekranında kalıyor gibi oluyor o normal mi, açılması 10s 15 saniye fialn sürüyor

Son düzenleme:
hasari hocam kolay gelsin öncelikle her şey için teşekkürler, bugün aidata faz3 tahtaya etap 23 imajınızı yükledim herhangi bi sıkıntı yok mbr olarak yükledim bize gelen rehberde GPT yükleyin diyordu açılmaz vs deniyordu mbr yükledim flashım öyle doluydu zaten bozmamak için, gayet güzel çalışıyor dokunmatik de sıkıntı yok ses var internet güzel böyle devam edeyim değil mi gpt de ne fark oluyordu ki, onlyoffice yüklü powertpointleri çalıştırıyor gayet güzel ama biraz yavaş gibi geçişler başka program var mıdır yoksa böyle devam mı hocam v6 yı kurdum. çok hızlı kuruldu öncelikle teşekkür ediyorum, bi de açılırken biraz DOS ekranında kalıyor gibi oluyor o normal mi, açılması 10s 15 saniye fialn sürüyor
Merhaba hocam. Flash bellek ventoy MBR dir tahta yine UEFI olarak yüklenmiştir ondan sorunsuz açılıyor. İmaj 1.5 veya 2 dk kuruluyor oldukça hızlı. Başlangıçta donanımları tanıyordur o normal hocam. Hiç bir sorununuz yok güle güle kullanın. 😊

Hasari hocam merhaba. Faz 2 de usb portlarından birine usb girmiyor yuvasında sorun var. Haliyle imaj yükleyemedim çünkü klavye ve flaş için 2 port lazım. Usb çoklayıcı denedim ama bu seferde kabul etmedi. Başka akıllı tahtalarla hdd değişimi dışında yapılabilecek birşey var mı

Hasari hocam merhaba. Faz 2 de usb portlarından birine usb girmiyor yuvasında sorun var. Haliyle imaj yükleyemedim çünkü klavye ve flaş için 2 port lazım. Usb çoklayıcı denedim ama bu seferde kabul etmedi. Başka akıllı tahtalarla hdd değişimi dışında yapılabilecek birşey var mı
Faz2 lerde modüler USBler var hurdada olan bir tahtanız varsa USB lerini değiştirin. Yok ise servis kaydı açın onlar USB portlarını değiştirir.

Bu konu ile alakalı Mustafa Aygün hocamızın çekmiş olduğu bir video var. Bir inceleyin isterseniz.

Bir ara dağıtılan kaan web kameraların mikrofonları pardusta farklı görünüyor ve ses kullanılamıyor, driver hatası var. Görüntüde problem yok. Hiç deneyen oldu mu?

Hasari Hocam, elinize sağlık teşekkür ederim hem windows 11 imajınızı kullanıyordum şimdide pardus imajınızı yüklemeye başladım. Hocam, f7 ile ön yükleme seçeneklerine geldiğimde bazı tahtalarda uefi: ile başlayan usb mi seçtiğimde yükleme kısmında takılı kalıyor. Yeniden başlattığımda başında birşey yazmayan usb'mi seçip format atıyorum. Format bitip usb'yi çektiğimde aşağıdaki siyah ekran geliyor. Sonra tekrar f7 ile açıp uefi ile başlayan usb'mi seçip rahatlıkla format atabiliyorum ve tahta açılıyor ve çalışıyor. Ama 2 defa format atmış gibi birşey oluyorum. Format öncesi veya sonrası biostan yapmam gereken bir ayar var mı?

Ekli dosyalar

• 9a554fa0-0a68-431f-b89e-7c747bea60dc.webp
    9a554fa0-0a68-431f-b89e-7c747bea60dc.webp
    79.3 KB · Görüntüleme: 58
@hasari hocam bu ekranda kalıyor, kurulum a başlamıyor , nedeni ne olabilir acaba?

Ekli dosyalar

• IMG_20260305_125657.webp
    IMG_20260305_125657.webp
    141.6 KB · Görüntüleme: 44
Hasari Hocam, elinize sağlık teşekkür ederim hem windows 11 imajınızı kullanıyordum şimdide pardus imajınızı yüklemeye başladım. Hocam, f7 ile ön yükleme seçeneklerine geldiğimde bazı tahtalarda uefi: ile başlayan usb mi seçtiğimde yükleme kısmında takılı kalıyor. Yeniden başlattığımda başında birşey yazmayan usb'mi seçip format atıyorum. Format bitip usb'yi çektiğimde aşağıdaki siyah ekran geliyor. Sonra tekrar f7 ile açıp uefi ile başlayan usb'mi seçip rahatlıkla format atabiliyorum ve tahta açılıyor ve çalışıyor. Ama 2 defa format atmış gibi birşey oluyorum. Format öncesi veya sonrası biostan yapmam gereken bir ayar var mı?
Merhaba hocam özünde bios pili bitmiş değişmesi lazım. Neden öyle olduğunu da anlatayım. Bios pili bittiğinden AMD işlemcilerinde bios varsayılan ayara geçiyor yani MBR o sebeple normal usb ile formatı alıyor biosa bir kayıt işliyor muhtemelen artık bir işletim sistemi olduğundan fiş çekilmediğinden UEFI olarak kurabiliyorsunuz. Büyük ihtimalle pil bittiğinden o tahtalar yeniden çökme yaşayacak mümkün ise pili değiştirin. Yok uğraşamam derseniz şimdilik öyle kullanın çökerse o tahtayı MBR olarak kurmanız gerekiyor.

Hasari hocam etap kaydı yapıyor görünüyor ancak ilden 1 2 si hariç görünmediği söylendi. Böyle bir sorundan haberin var mı? 4 farklı okula 3 farklı faza kurdum. (Faz1 için bu imaj olmuyor başka imaj kurdum.)

ilksms
Geri