Faz2 Etap23.4 Pardus İmajı V2 (Harika kurulum)

Kodla Büyü
Faz1 için faz 2 versiyonunu yüklesek olur mu
Olur ama siz direk Faz1 için olanı yükleyin.

Ekli dosyayı görüntüle 80950Faz3 olan isoyu yüklemeye çalışıyorum ama şöyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir
Siz şunu yükleyin olacaktır.

Hocam iyi akşamlar. Bir öğretmen arkadaş klavyeyi F klavye olarak kullanmak istedi ama klavye ayarlarında bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim hocam.

@hasari Hocam imajın 23.5 ve güncellenmiş hali gelecek mi acaba?
Hatta içine xinput calibrator aracıda eklenirse süper olur.
Merhaba hocam ciddi bir güncelleme olsa yapardık ama şuan için ciddi bir güncelleme değil bir iki eklenti güncellenmiş onun güncellemesini bu versiyon alıyor. Tahta elimin altında olsa yine yapardık ama komşu okullarda var o kadar uğraşa değmez.😊

Şifre soruyor bazen uygulama falan kurarken bazen sormuyor uygulama dediğimde ekilit mehcandan bahsediyorum neden yapar

@hasari hocam. Bu imajı hardiskte istediğimiz bölüme kurmayı nasıl aktif hale getirebiliriz. Kendim hardiski bölümlemek istiyorum. Örneğin hardiski 2 ye bölüp istediğim kısma kurmak istiyorum etap23 'ü .

Değerli Hocam emeğinize sağlık teşekkür ediyorum. Yaklaşık 20 tahtaya hazırladığınız imajı kurdum görünürde bir sıkıntı yok. Lakin bir tahtada dokunmatik çalışmıyor, köşelerdeki ışıklar yanıyor temizliğini de yaptım lakin windowsta çalışan dokunmatik pardusta hiç yok. Diğer tahtalar güncellemeyi de yaptıktan sonra çalışırken bu tahtada dokunmatik hiç yok. Faz 2 Vestel Gri tahtalar. Başına gelen ve çözümü bulabilen arkadaşlar da yazarsa çok iyi olur. Herkese iyi akşamlar.

Değerli Hocam emeğinize sağlık teşekkür ediyorum. Yaklaşık 20 tahtaya hazırladığınız imajı kurdum görünürde bir sıkıntı yok. Lakin bir tahtada dokunmatik çalışmıyor, köşelerdeki ışıklar yanıyor temizliğini de yaptım lakin windowsta çalışan dokunmatik pardusta hiç yok. Diğer tahtalar güncellemeyi de yaptıktan sonra çalışırken bu tahtada dokunmatik hiç yok. Faz 2 Vestel Gri tahtalar. Başına gelen ve çözümü bulabilen arkadaşlar da yazarsa çok iyi olur. Herkese iyi akşamlar.
Tekrar yükleyin deneyin hocam. Baktınız olmuyor yine windows ile deneyin bakalım çalışacak mı.

tahtalara imajı yüklerken takılı hiçbir usb cihazı olamaması gerekiyormuş bu dokunmatiği etkiliyormuş. faz2lerde böyle bir problem var malesef

ilksms
Geri