Faz2 Etap23.4 Pardus İmajı V2 (Harika kurulum)

Kodla Büyü

Böyle bir başlık var. Denemedim ama arkadaş bulmuş. Çalışıyordur muhtemelen diye düşünüyorum.
faz 2 de denedim hocam bakalım dokunmatik şu anlık iyi gibi sonra ne olur bilinmez.

Faz2 Etap23.4 Pardus İmajı V2

İmaj boyutu 4.3 GB 2.5 dakikada kurulum.
incele.webp
çok güzel bir çalışma olmuş tesekkur ederim emekleriniz için , sizin imajı sınıftaki tahtalardan birine kurdum, diğerlerini de kurmayı düşünüyorum ama kurulum yapılan disk fat32 formatlı ve mbr ye dönüşmüş , imajda önce hata olduğunu düşündüm bulut tan 2 adet daha imaj indirdim Pardus-23.4-ETAP-20251002-1511-amd64.iso imajı bu imajda ogretmen e sudo verilmemiş ve Pardus-23.4-ETAP-20250929-2113-amd64.iso bu imajda sudo verilmiş, her iki imajı da kurdum kurulum yapılan diskler bootable , fat 32 mbr ye dönüştü. Bu imajları gpt uefi ext3/4 olarak kurmanın bir yolu veya bu şekilde hazırlanmış imajları var mı?

Kullanici ve gruplar girerken parola istiyor.Hangisini denediysek olmadi.ogretmen olani da denedim kendi şifremi de denedim olmadi.Sinirli öğrenci girisini kaldırmak için bunu yapmam lazim

Tahtayı kullanmak için qr kod programını kullanırsanız en ideal olanı sınırlı giriştir. Bizim okulda otomatik olarak sınırlı kullanıcıya giriş yapıyor sonra qr ile ekranı açıyoruz

çok güzel bir çalışma olmuş tesekkur ederim emekleriniz için , sizin imajı sınıftaki tahtalardan birine kurdum, diğerlerini de kurmayı düşünüyorum ama kurulum yapılan disk fat32 formatlı ve mbr ye dönüşmüş , imajda önce hata olduğunu düşündüm bulut tan 2 adet daha imaj indirdim Pardus-23.4-ETAP-20251002-1511-amd64.iso imajı bu imajda ogretmen e sudo verilmemiş ve Pardus-23.4-ETAP-20250929-2113-amd64.iso bu imajda sudo verilmiş, her iki imajı da kurdum kurulum yapılan diskler bootable , fat 32 mbr ye dönüştü. Bu imajları gpt uefi ext3/4 olarak kurmanın bir yolu veya bu şekilde hazırlanmış imajları var mı?
Kurulum hızlı geçsin diye kullanıcı seçimleri atlanmış kendisi belirlenen şekilde kuruyor sizin belirleme imkanınız yok maalesef.

ilksms
Geri