Faz2-3-4 İmajı Hasari v1 (2027-Yeni çıktı)

Kodla Büyü
Merhabalar hocam 2 tahtaya format attım. aynı hatayı aldım . formattan sonra işletim sistemi başlamıyor . ekranda siyah ekranda "Reboot an Select proper boot device " sonucu görünüyor .

yazıcı konusunda çözüm var mı ? yazıcı ekli ama yazdır dediğimde sonsuz döngüde yazdırma bildirimi geliyor yazıcıda yazıda görünmüyor

yazıcı konusunda çözüm var mı ? yazıcı ekli ama yazdır dediğimde sonsuz döngüde yazdırma bildirimi geliyor yazıcıda yazıda görünmüyor
Sürücünüz uyumsuzdur hocam, mümkün ise sürücüyü yeniden kurun. Çözemezseniz Pardus teknik desteği arayın yardımcı olurlar.
Pardus çağrı merkezi 4445773

Merhaba hocam bu imajı yüklemeyi düşünüyorum. Okulum ikili öğretim 19 da bitiyor dersler. Otomatik 18:30 da tahtalar kapanıyor yazıyor özelliklerde. Bu durumu nasıl çözerim.

Bunu denediz mi?

IMG_20260916_135335_431.webp

Otomatik (Generic) kurulan yazıcı sürücüsünü kaldırıp yazıcının sitesinden orijinal sürücüsünü yükleyin.

Bir yazıcıyı bu şekilde kurduk, düzeldi. İşe yarayacağını umuyorum.

Merhabalar hocam 2 tahtaya format attım. aynı hatayı aldım . formattan sonra işletim sistemi başlamıyor . ekranda siyah ekranda "Reboot an Select proper boot device " sonucu görünüyor .
Küçük bir ek soru: Hocam biostan boot ayarlarını kontrol ettiniz mi?

@hasari hocamdan ve imajda emeği geçen tüm hocalarımızdan Allah razı olsun. Ellerine sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş. Normal güncel sürüme yazıcı yönetimini kurduğum ve ağdaki yazıcı eklendiği halde yazdırılmamıştı. Bu imaj da hiç bir işlem yapmadan yazdırma işlemi gerçekleşti. Teşekkürler.

ilksms
Geri