Hallettim hocam ses çıkışı olarak altta bulunan HDMI sürücüsünü seçince düzeldi. Tekrardan emeğinize sağlık...Arçelik Arçelik faz3 tahtalarda ses gelmiyor imaji yukledikten sonra
Faz2 mi cihazınız?Merhabalar hocam 2 tahtaya format attım. aynı hatayı aldım . formattan sonra işletim sistemi başlamıyor . ekranda siyah ekranda "Reboot an Select proper boot device " sonucu görünüyor .
evet Faz2Faz2 mi cihazınız?
Hocam bios piliniz bitmiş çökme yapıyor değiştirmeniz gerekiyor.evet Faz2
Sürücünüz uyumsuzdur hocam, mümkün ise sürücüyü yeniden kurun. Çözemezseniz Pardus teknik desteği arayın yardımcı olurlar.yazıcı konusunda çözüm var mı ? yazıcı ekli ama yazdır dediğimde sonsuz döngüde yazdırma bildirimi geliyor yazıcıda yazıda görünmüyor
hocam bu sorunu uefi olmadan düz yüklesek atlatabilir miyiz denediniz mi hiç ?Hocam bios piliniz bitmiş çökme yapıyor değiştirmeniz gerekiyor.
yazıcı konusunda çözüm var mı ? yazıcı ekli ama yazdır dediğimde sonsuz döngüde yazdırma bildirimi geliyor yazıcıda yazıda görünmüyor
Küçük bir ek soru: Hocam biostan boot ayarlarını kontrol ettiniz mi?Merhabalar hocam 2 tahtaya format attım. aynı hatayı aldım . formattan sonra işletim sistemi başlamıyor . ekranda siyah ekranda "Reboot an Select proper boot device " sonucu görünüyor .
AMD işlemcilerde evet Faz1 imajımızı yüklerseniz direk atlar ama saatiniz geri kalacaktır internet eşitlemesi ile güncelleyebilir.hocam bu sorunu uefi olmadan düz yüklesek atlatabilir miyiz denediniz mi hiç ?
Merhaba hocam bu imajı yüklemeyi düşünüyorum. Okulum ikili öğretim 19 da bitiyor dersler. Otomatik 18:30 da tahtalar kapanıyor yazıyor özelliklerde. Bu durumu nasıl çözerim.
Pardus simgesine tıklayın şuradaki uygulamadan ayarlayabilirsiniz.@hasari hocam 18.30 da otomatik kapanmayı nasıl iptal ederiz?