Faz1, Faz2 Pardus İmajı V3.1

Kodla Büyü
Faz-2 tahtalarda amd veya intel anakart ayrımını nasıl yapıyoruz ? Bir de linke bakabilir misiniz hocam. Çok fazla indirildi artık indiremezsiniz diyor.
Merhaba hocam google drive oturum açın rahat indirirsiniz yoksa kotaya takılırsınız. İşlemci farkı var birisi intel modelli diğeri AMD modelli. Özelliklerinde yazar.

Bu şekilde bir hata alıyorum. Sebebi ne olabilir. Ventoy'la kurmaya çalışıyom.

photo_5852489095601832419_y.jpg

Clonezilla image'ı otomatik yüklüyor zaten. Herhangi bir sürücü seçmedim. Bilgisayar açılıyor bu arada. Ben sadece test için bu image'ı kurmak istedim, olmadı.

Clonezilla image'ı otomatik yüklüyor zaten. Herhangi bir sürücü seçmedim. Bilgisayar açılıyor bu arada. Ben sadece test için bu image'ı kurmak istedim, olmadı.
Biostan şurada gösterdiğim ayarlamayı yaparmısınız.

Ben önceki sürümü vestel faz-2 ye yükledim fakat dokunmatik düzgün çalışmadı. v3.1 de bu sorun var mı?
Merhabalar, Vestel faz-2 intel işlemcide sıkıntısızdır sizin cihazlarınız AMD ise dokunmatik çalışmaz onun için şu imajı kullanmanız gerekiyor.

arkadaşlar tahtaya kurmaya çalışıyorum ama bu hatayı alıyorum. sürüm 3 ve sürüm 3.1 de denedim. ikisinde de aynı hatayı veriyor. neden acaba?

Ekli dosyalar

• 1727690479677.jpg
    1727690479677.jpg
    239.7 KB · Görüntüleme: 10
arkadaşlar tahtaya kurmaya çalışıyorum ama bu hatayı alıyorum. sürüm 3 ve sürüm 3.1 de denedim. ikisinde de aynı hatayı veriyor. neden acaba?
Yüklemeye çalıştığınız harddisk 240 GB altında mı? Tahtanın harddiskini değişmiş olabilirler bios ekranından kontrol edermisiniz.

etap kullanıcısında otomatik girişi kaldırdığım zaman, şifre ekranında etap kullanıcısının şifresini girince etap kullanıcısı açılmıyor. Şifre yanlış demiyor, ama şifreyi yazıp giriş yap dediğimde hesaba girmiyor, şifre ekranında kalıyor. Başka bir kullanıcıya giriş yaptığımda ve tahtayı kapatmaya çalıştığımda etap kullanıcısının da hesabının açık olduğuna dair uyarı veriyor.
Özet: etap kullanıcısında, otomatik girişi kaldırıp etap kullanıcısına şifre ile giremiyorum. :)

etap kullanıcısında otomatik girişi kaldırdığım zaman, şifre ekranında etap kullanıcısının şifresini girince etap kullanıcısı açılmıyor. Şifre yanlış demiyor, ama şifreyi yazıp giriş yap dediğimde hesaba girmiyor, şifre ekranında kalıyor. Başka bir kullanıcıya giriş yaptığımda ve tahtayı kapatmaya çalıştığımda etap kullanıcısının da hesabının açık olduğuna dair uyarı veriyor.
Özet: etap kullanıcısında, otomatik girişi kaldırıp etap kullanıcısına şifre ile giremiyorum. :)
Şifre ne giriyorsunuz?

Merhaba hocam bir yerde hata yapıyor olmalısınız dediğiniz işlemi kendi cihazımda denedim şifreyi girince sorunsuz açtı. Sorun yaşamaya devam ederseniz gündüz beni görüntülü arayın size tarif ederim.

@Cuma_Hoca aldığımız driver ile Faz2 AMD işlemcili tahtaların dokunmatik sorunu çözülmüştür bu imajı artık rahatlıkla Faz2 AMD işlemcili tahtalara kurabilirsiniz. Kurduktan sonra 1.mesajdaki driver kurmanız yeterlidir.

Geri