faz 2 tahtada USB port girişleri

Kodla Büyü

bilbil

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar faz 2 tahtada iki usb girişi de çalışmıyor tahtaya başka türlü nasıl bağlanırız? bir de atak kurulu tahtada hiç kullanamıyoruz.

USB modülü Değişmek doğru ve kesin çözüm. Diğer çözümler --tahtanın harddiskini başka bir opsde formatlayıp buraya takmak dosya alışverişini ağ (web) üzerinden çözüp kullanmaya devam etmek. panelin içinde dokunmatiğin bağlı olduğu usbyi çoğaltarak kullanmak vesaire. Ama Doğru olan usb modülü değişmek. pratik soketli zaten

format atılacak tahtalara hdmı girişi usb ye dönüştüren bi aparatla bunu yapamaz mıyız?

Öyle bir aparatın olması olası değil. Hdmi girişi Monitör kartı işlemcisi ile ilişkili. Bizim aradığımız OPS anakartına bağlanarak usb kullanmak. Mümkün olamaz.

direnc. netten usb giriş aldım tahtaya uyumlu olanlar satılıyor.daha sonra bir tv tamircisine gidip usta ve ehil birisi tabikide lehimlettirdim taktım çalışıyor arkadaşlar.

images
Faz 2 gri tahtada bulunan usb type B girişi yani yazıcı kablosu girişine benzeyen yere çevirici takıp kablosuz fare alıcısı taktım çalışmadı. Nerde mantık hatası var biliyormusunuz acaba. Bu normal usb ise böyle çevirici ile flash bellek te çalışması lazım değil mi?

images
Faz 2 gri tahtada bulunan usb type B girişi yani yazıcı kablosu girişine benzeyen yere çevirici takıp kablosuz fare alıcısı taktım çalışmadı. Nerde mantık hatası var biliyormusunuz acaba. Bu normal usb ise böyle çevirici ile flash bellek te çalışması lazım değil mi?
oradaki giriş ; akıllı tahtayı laptopla kullanırken ;akıllı tahtadaki Dokunmatiği laptopa hükmeder hale getirmek içindir. USB girişi değildir. En doğru yöntem USB modülü değişmektir pahalı bir parça değil zaten.

tahtayı sökmemiz lazım usb modülünü değiştirmek için🤔 ben nette şöyle birşey gördüm olmaz mı?

Ekli dosyalar

• 110000946750991.webp
    110000946750991.webp
    23.9 KB · Görüntüleme: 18
ilksms
Geri