oradaki giriş ; akıllı tahtayı laptopla kullanırken ;akıllı tahtadaki Dokunmatiği laptopa hükmeder hale getirmek içindir. USB girişi değildir. En doğru yöntem USB modülü değişmektir pahalı bir parça değil zaten.Faz 2 gri tahtada bulunan usb type B girişi yani yazıcı kablosu girişine benzeyen yere çevirici takıp kablosuz fare alıcısı taktım çalışmadı. Nerde mantık hatası var biliyormusunuz acaba. Bu normal usb ise böyle çevirici ile flash bellek te çalışması lazım değil mi?![]()
Bunu netice olarak tahtanın hdmi girişine bağlayıp usb kontrolu sağlamak istiyorsunuz . Mümkün değil hocamtahtayı sökmemiz lazım usb modülünü değiştirmek içinben nette şöyle birşey gördüm olmaz mı?
Fatih PYS ye arıza kaydı neden girmiyorsunuzmerhaba arkadaşlar faz 2 tahtada iki usb girişi de çalışmıyor tahtaya başka türlü nasıl bağlanırız? bir de atak kurulu tahtada hiç kullanamıyoruz.
Teşekkürler hocam bilgilendim doğrusuoradaki giriş ; akıllı tahtayı laptopla kullanırken ;akıllı tahtadaki Dokunmatiği laptopa hükmeder hale getirmek içindir. USB girişi değildir. En doğru yöntem USB modülü değişmektir pahalı bir parça değil zaten.