aynı sorun bende de var ne yapmak gerekiyor çözüm içinmurcoban' Alıntı:hocam faz 2 lerde pdf okuyucu var windows 8 de hazır gelen atak kurunca UAC- Yani User Account Control (Kullanıcı Hesabı Denetimi) devre dışı bıraktı ve aktifleştiremiyorum da hata veriyor sürekli
Çözümü bulabildiniz mi?ekicimert' Alıntı:aynı sorun bende de var ne yapmak gerekiyor çözüm içinmurcoban' Alıntı:hocam faz 2 lerde pdf okuyucu var windows 8 de hazır gelen atak kurunca UAC- Yani User Account Control (Kullanıcı Hesabı Denetimi) devre dışı bıraktı ve aktifleştiremiyorum da hata veriyor sürekli
Resimdeki ayarı deneyin. Kendi pc me kurdum ATAK'ı. Groove ile ses dosyalarını açarken aynı hatayı veriyordu. Öndeki pencerede 1,2 yada 3 no.lu ayarlardan birine getirin ve deneyin.murcoban' Alıntı:Faz 2 tahtaların hepsini atak programı ile şifreledim fakat atak windows8 lerde kullanıcı denetimini devre dışı bırakıyor bu da windows8 ile gelen pdf okuyucusunun çalışmasını engelliyor bunla alakalı bilgisi olan varmı ? Olmazsa en kötü imajdan geri yükleyeceğim