FAZ 2 ATAK PROGRAMI

Kodla Büyü

murcoban

Aktif Üye
Faz 2 tahtaların hepsini atak programı ile şifreledim fakat atak windows8 lerde kullanıcı denetimini devre dışı bırakıyor bu da windows8 ile gelen pdf okuyucusunun çalışmasını engelliyor bunla alakalı bilgisi olan varmı ? Olmazsa en kötü imajdan geri yükleyeceğim

Tahtaları öğrenciler açıyor bir sabah geldiğimde bangır bangır müzik çalıyordu kullanmadılar diye yaptık yine flash anahtar olacak bir program lazim

müz,k sesinden koridorda duramıyorduk derse geldiğimizde son ses aşılmış ama hiç bişey anlaşılmayan müzik sesleri ve içeriği ne olduğu belli olmayan öğrencşye göre normal bazı öğretmenlere göre de normal ama bence anormal video ve filmler...hepsi bitti.e-anahtar (atak) ile akıllı tahtaların amaç dışı ve kontrolsüz kullanımı sona erdi...

Arkadaşlar bu atak için her öğretmene verilmek üzere yeni flash mı alıp kullanıyoruz? Yoksa öğretmenlerin günlük işlerinde kullandıkları kendi flashları iş görüyor mu?

hocam faz 2 lerde pdf okuyucu var windows 8 de hazır gelen atak kurunca UAC- Yani User Account Control (Kullanıcı Hesabı Denetimi) devre dışı bıraktı ve aktifleştiremiyorum da hata veriyor sürekli

murcoban' Alıntı:
hocam faz 2 lerde pdf okuyucu var windows 8 de hazır gelen atak kurunca UAC- Yani User Account Control (Kullanıcı Hesabı Denetimi) devre dışı bıraktı ve aktifleştiremiyorum da hata veriyor sürekli
aynı sorun bende de var ne yapmak gerekiyor çözüm için

ekicimert' Alıntı:
murcoban' Alıntı:
aynı sorun bende de var ne yapmak gerekiyor çözüm için
Çözümü bulabildiniz mi?
Ben de bugün karşılaştım aynı hata ile...

murcoban' Alıntı:
Faz 2 tahtaların hepsini atak programı ile şifreledim fakat atak windows8 lerde kullanıcı denetimini devre dışı bırakıyor bu da windows8 ile gelen pdf okuyucusunun çalışmasını engelliyor bunla alakalı bilgisi olan varmı ? Olmazsa en kötü imajdan geri yükleyeceğim
Resimdeki ayarı deneyin. Kendi pc me kurdum ATAK'ı. Groove ile ses dosyalarını açarken aynı hatayı veriyordu. Öndeki pencerede 1,2 yada 3 no.lu ayarlardan birine getirin ve deneyin.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    184.2 KB · Görüntüleme: 1,381
BBNET
Geri