Kargoyu sen cagirdin mi hocammrtdincer' Alıntı:Arıza kaydını sisteme gireli neredeyse 2 hafta oldu ama halen kargo görevlileri gelmedi, çözüm öğrencilerin yada idarenin göndermesi bence
Kargoyu sen cagirdin mi hocammrtdincer' Alıntı:Arıza kaydını sisteme gireli neredeyse 2 hafta oldu ama halen kargo görevlileri gelmedi, çözüm öğrencilerin yada idarenin göndermesi bence
kgunduz' Alıntı:yaa arkadaşlar bizim pybs sisteminde ne seri no ne tc no ile girdiğimizde tablet kayıtları görünmüyor hiçbirşey yok varmı böyle olan
tabletlerin kabulunu yaptın mısiyanur86' Alıntı:Chrome da da görünmüyor.
thalassa' Alıntı:ben mng kargoyu kendim çağırıp tabletin kutusunun içine kime hangi seri numarasıyla kayıtlı olduğunu ve arızasına dair not yazıp telpa ist. gönderdim. pybs den de baktığımda serviste gözüküyor, dün ulaşmış ellerine. bence en sağlıklısı arıza kaydını girip kargoyu çağırmanız, sonrada mng görevlisinin de adı soyadını sisteme girmeniz.
evrim0626' Alıntı:arkadaşlar bizde genelde şarj adaptöründe sıkıntı var komple kutuyla tüm parçalarımı gönderecez. sadece adaptörü göndersek olurmu? birde sistemde gönderdiğiniz tüm parçaları işaretleyin diyor ama işaretleyince de arıza yazın diyor. ama arızası yok gönderdiğim parçaların![]()