..antiak' Alıntı:Kurban işini daha anca bitirdik eve geldik. CYLN hocam ders olsun tabi olmasın diyen yok zaten ama benim dediğim çok açık. Okullarda BTR kadrosu açılacaksa açılsın ders olacaksa olsun ama bu işleri 100 saatlik 600 saatlik eğitim alan adamlar yapmasın. 4 sene okuyan adamlar yapsın kadroyla.(Görevlendirme değil) Şu an sadece günü kurtarıyorlar.
Benim şu an ki okulum için verdiğim örnekte BTR olan başka branş öğretmeni arkadaşı Bilgisayar sınıfına sokmuyorum lafı da bunun içindir. Adam zaten alan bilgisi kısıtlı. Almış bilmem kaç yılında eline formatör belgesi( Nasıl eğitim verildiğini herkes biliyor) Devlette gel günü kurtaralım sen çalış demiş. Ben bu adama birde bilgisayar sınıfının iş yükünü verirsem başını kaşıyacak zaman bulamaz. Birde tüm buna rağmen hala benden birşeyler isteniyorsa okulda bırakında bu adam yapmasın formatörlüğü 4 yıl eğitimini alan kişi yapsın bu işleri.
Barbaryan sana dediklerim hala geçerli sen 23 nisanda bile burada cumhurbaşkanı yok ben olayım diye o koltuğa git otur. O bile yakışır sana :-1:
hocam bak bakalım seninle farklı bir şey mi söylemişiz biz.
BaRBaRYaN' Alıntı:Tüm bu yazdıklarım farklı branşlardaki öğretmenlerin BTR olmasını onayladığım / desteklediğim anlamına gelmiyor. Tabiki buna karşıyım. Burda belirtmek istediğim tek şey HABER KONUSU ile HABER METNİ nin uzaktan yakından ilgisi yok. ELLE TUTULUR TARAFI HİÇ YOK
Siz okuduğunuzu anlamakla uğraşmak yerine sataşmaya devam edin. Kimin boş kimin dolu olduğunu forumdaki arkadaşlar zaten biliyor.