ARKADAŞLAR ARAMIZDA FİAT LİNEA KULLANAN VARDIR. BU ARAÇLA İLGİLİ BANA FİKİR VERİRMİSİNİZ. YAKITI AZ VE SIFIR FİYATI DA 28000 TL DEN BAŞLIYOR. SIFIR DÜŞÜNÜYORUM.
neden hocam sizi linea kesmiyor.hussseyin' Alıntı:hocam bende dizelini almak istiyorum.
kullananlar al diyor.
bende 2006 megan dizel var çok memnunum yaşlandı diye yenileyim diyorum,
arkadaşlar seni linea kesmez diyorlar.
musedip45' Alıntı:Arkadaşlar, aslında ben de Linea almayı düşünüyordum. Ama bugün şöyle bir kaza haberi görünce fikrim biraz değişti. Gerçi tam bir fikir verir mi bilmiyorum ama, arabalardaki hasarı karşılaştırınca bayağı soğudum. Link aşağıda...
http://www.akhisarhaber.com/news_detail.php?id=15506
evet ben de baktım test sonucu yokpasific' Alıntı:musedip45' Alıntı:Arkadaşlar, aslında ben de Linea almayı düşünüyordum. Ama bugün şöyle bir kaza haberi görünce fikrim biraz değişti. Gerçi tam bir fikir verir mi bilmiyorum ama, arabalardaki hasarı karşılaştırınca bayağı soğudum. Link aşağıda...
bune yaa şaka gibi!kamyonetin sadece farı yerinden çıkmış.linea darmadağın olmuşuhaha:
merak ettim baktım euron-cap ın sitesinde lineaya ait hiç bir test sonucu yok :-1:
kardeş vaktin varsa şunlara da bi gözat .bulursan link at.marasliyim' Alıntı:evet ben de baktım test sonucu yokpasific' Alıntı:musedip45' Alıntı:Arkadaşlar, aslında ben de Linea almayı düşünüyordum. Ama bugün şöyle bir kaza haberi görünce fikrim biraz değişti. Gerçi tam bir fikir verir mi bilmiyorum ama, arabalardaki hasarı karşılaştırınca bayağı soğudum. Link aşağıda...
bune yaa şaka gibi!kamyonetin sadece farı yerinden çıkmış.linea darmadağın olmuşuhaha:
merak ettim baktım euron-cap ın sitesinde lineaya ait hiç bir test sonucu yok :-1:
Hocam Allah için her duyduğunuza inanmayın yaa. Biri Alman biri Türk üretim, nasıl motorları aynı olur? Motor hacmi aynı olunca aynı motor mu oluyor? Fiat ın motoru turbo dizel iken opel inki normal dizel, yani turbo yok.. Ben ikisine de bindim tek bir ortak noktası bile yok..DotCom' Alıntı:Dizel modelleri alınır. Opel corsa'da kullanılan dizel motorla aynı motor var bu araçlarda. Farkı diğer kısımları Malzeme kalitesi , konfor vs.
Sıfır almaktan ziyade düşük km , 2010 model civarı dizel modellerine bakabilirsiniz. Nereden baksanız 8 bin TL avantajınız olur.
Sıfır almayı düşünüyorsanız da , 28 e satılan kasa eski kasalar. Yeni kasalarını 30'dan başlayan fiyatlarla satıyorlar.
tuncay2744' Alıntı:Hocam Allah için her duyduğunuza inanmayın yaa. Biri Alman biri Türk üretim, nasıl motorları aynı olur? Motor hacmi aynı olunca aynı motor mu oluyor? Fiat ın motoru turbo dizel iken opel inki normal dizel, yani turbo yok.. Ben ikisine de bindim tek bir ortak noktası bile yok..DotCom' Alıntı:Dizel modelleri alınır. Opel corsa'da kullanılan dizel motorla aynı motor var bu araçlarda. Farkı diğer kısımları Malzeme kalitesi , konfor vs.
Sıfır almaktan ziyade düşük km , 2010 model civarı dizel modellerine bakabilirsiniz. Nereden baksanız 8 bin TL avantajınız olur.
Sıfır almayı düşünüyorsanız da , 28 e satılan kasa eski kasalar. Yeni kasalarını 30'dan başlayan fiyatlarla satıyorlar.