apusaoglu' Alıntı:Değerli meslektaşlarım eylem yapma fikrini destekliyorum. Hak verilmez alınır. Ankaradaki eyleme silivriden 5 ardakaş beraber katılmıştık. Yine en az o sayıda bir katılım sağlamaya çalışırım. O zaman ki eylemimiz bence oldukça ses getirmişti. İyi organize olunup, basının ilgisini çekecek şeyler yaparsak başarılı oluruz. Bu sefer üniversitelerde okuyan genç arkadaşlardan daha fazla katılım olur sanırım. Sendikalardan destek alırsak eylemi yasal zemine daha rahat oturturuz.
ozkancanan' Alıntı:bence her ilde eş zamanlı eylem yapalım milli eğitimin önünde, yerel basınlada sesimizi duyurabiliriz. herkese aynı tarihte istanbulda veya ankarada eylem yapmak uymayabilir. mesela ben geçen senelerdeki eylemlerin hiç birine katılamadım maalesef, belleticiliklerimden dolayı.
veya internet üzerinden ses duyuracak bir eylem, mesela okul sitelerimizi bir günlüğüne durdurup, girişine eyleme yönelik bir mesaj yazabiliriz.
:+1:masterkartall' Alıntı:Yapalım yapalım da ortada gelenlerde oluşmuş hayalkırıklığı ve diğerlerine karşı oluşmuş bi şüphe var. Hastam vardı, çocuğumu bırakamadım, haberim yoktu, birşey değişmez vs vs vs hangimiz inanıyor orada 5000 kişi olmaya![]()
netame' Alıntı:Son eylemimizi de yapcaz inşallah konu yukarda dursun, externiades hocam tarih, sendika, izin konularını nasıl netleştirmeyi düşünüyorsunuz?
aliu_71' Alıntı:eylem kar etmiyor arkadaşlar,kesin çözümü söyüyorum:
aramızadan bir fedai seçecez,bakanlık önünde kendini benzinle yakacak