kurbanı seçersek ben benzini dökerim aliu_71 sende bi fedakarlık yap çakmağa çak
:lol:aliu_71' Alıntı:eylem kar etmiyor arkadaşlar,kesin çözümü söyüyorum:
aramızadan bir fedai seçecez,bakanlık önünde kendini benzinle yakacak
hocam istanbulda kime hitaben yapabilirizki eylemi.tek yapılacak yer Ankaraskipper_forum' Alıntı:Eğer İstanbul'da olursa koşa koşa gelirim...
redik' Alıntı:Arkadaşlar eylem yapmak faydalı olur fakat Ankara da bulunan zümrelerimiz bile daha önceki eylemlere katılmamışken tekrar yaptığımızda 100-200 kişi oluruz. En az 1000 kişi olmalıyız ki ses getirsin, haber kanalları yayınlasın. Bizim her şeyden önce örgütlenmemiz gerek sanki bir sendikaymış gibi her ilde sorumlu BT öğretmenleri olmalı. Sosyal medyayı ve teknolojiyi en iyi kullanan kişileriz, herkesin farklı özel yetenek ve bilgileri var. Bu bilgileri ortak bir amaç için kullanınca muhakkak sonuç alırız.
Mesela bizimle ilgili çok basit çekilmiş olmayan bir film çeksek ve bunu paylaşsak youtube a koysak. En çok tıklanan videolar kısmına geldiğinde bizim ana haberlerimiz de bile çıkar. Farklı bir yaklaşımda bulunmaya çalıştım.
wake__up' Alıntı::alkis:
redik' Alıntı:Arkadaşlar eylem yapmak faydalı olur fakat Ankara da bulunan zümrelerimiz bile daha önceki eylemlere katılmamışken tekrar yaptığımızda 100-200 kişi oluruz. En az 1000 kişi olmalıyız ki ses getirsin, haber kanalları yayınlasın. Bizim her şeyden önce örgütlenmemiz gerek sanki bir sendikaymış gibi her ilde sorumlu BT öğretmenleri olmalı. Sosyal medyayı ve teknolojiyi en iyi kullanan kişileriz, herkesin farklı özel yetenek ve bilgileri var. Bu bilgileri ortak bir amaç için kullanınca muhakkak sonuç alırız.
Mesela bizimle ilgili çok basit çekilmiş olmayan bir film çeksek ve bunu paylaşsak youtube a koysak. En çok tıklanan videolar kısmına geldiğinde bizim ana haberlerimiz de bile çıkar. Farklı bir yaklaşımda bulunmaya çalıştım.
redik' Alıntı:işte eylem yapmayla ilgili bir konu, toplam cevap 43 varın eylem günü sayımızı tahmin edin. :?
naptınız hocam azmettirmekten almasınlar sonra siziNiyazi SARAL' Alıntı:redik' Alıntı:işte eylem yapmayla ilgili bir konu, toplam cevap 43 varın eylem günü sayımızı tahmin edin. :?
Eğer tüm okulların web sitelerini stop edecek bir sanal eylem bulabilirseniz örneğin, Anonymous gibi... Ciddi ses getirir![]()
andacc' Alıntı:basın açıklaması için izine gerek yok , bence dijital bir eylem olmalı ,