Ben geçen hafta cuma günü lazer yaptırdım.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,operasyon sırasında bir ağrı falan hissetmekten çok korkuyordum.Operasyondan önce sakinleştirici bir hap verdiler,daha sonra 2-3 damla damlattılar.Operasyona girdim.yaklaşık 6-7 dakika sürdü ve kesinlikle hiçbir acı hissetmedim.Ama asıl şoku ameliyattan sonra yaşadım.Bir hemşire yanıma geldi ve 3 gün boyu gözlerini açmayacaksın dedi.Nedenini sorduğumda da gözün enfeksiyon kapmaması ve iyileşme sürecinin hızlanması için böyle olması gerektiğini ayrıca gözümde koruyucu lens olduğunu 3 gün sonra tekrar hastaneye giderek bu lensleri çıkarttırmam gerektiğini söyledi.3 gün boyu evin içinde gözlerim kapalı olduğu halde güneş gözlüğü taktım.kesinlikle gözlerimi açmadım.ilk gün çok az batma oldu daha sonra o sıkıntıda kalmadı.3.günün sonunda hastaneye gözlerim kapalı gittim.Doktor koruyucu lensi çıkardı ve gözlerimi açtım.Şu an görüşüm gayet net ve herhangi bir şikayetim yok.Ama yine herhangi bir enfeksiyon ve göz kuruluğuna karşı damla kullanmaya devam ediyorum.O karanlık 3 günü saymazsam eğer,iyi ki lazer yaptırmışım diyorum.Bu konuda burda bana cesaret veren arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum