tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 8 Nisan 2008 #35 hergunsince83' Alıntı: Göndermeseydin kardeşim!!! ŞAKA ŞAKA. Paylaşım için tşkr.. Genişletmek için tıkla ... seni gidi şakacı :lol:
hergunsince83' Alıntı: Göndermeseydin kardeşim!!! ŞAKA ŞAKA. Paylaşım için tşkr.. Genişletmek için tıkla ... seni gidi şakacı :lol:
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 8 Nisan 2008 #36 arkadaşlar yakında flash ve photoshop derslerini video olarak ben anlatacagim..umarım zamanım olur da burada yayınlarım..bu haftadan sonra zaman sorunum kalmıyor..hayırlısı bakalım..
arkadaşlar yakında flash ve photoshop derslerini video olarak ben anlatacagim..umarım zamanım olur da burada yayınlarım..bu haftadan sonra zaman sorunum kalmıyor..hayırlısı bakalım..
K kınalı Üye Mesajlar 10 21 Nisan 2008 #37 hocam emeğine teşekkür ederim, paylaşımlarının devamını dilerim.
M mask Site Gezgini Mesajlar 79 30 Nisan 2008 #51 çok teşekkürler hocam elinize emeğinize beyninize bileğinize sağlık. daha ne diiiimmmm. Allah razı olsun.
çok teşekkürler hocam elinize emeğinize beyninize bileğinize sağlık. daha ne diiiimmmm. Allah razı olsun.
agahyildiz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 422 30 Nisan 2008 #54 teşekkürler. arşivime koydum ileride mutlaka lazım olacak.
T tisimer Site Gezgini Mesajlar 65 30 Nisan 2008 #56 çokk teşekkürler hocam.mutlaka birgün lazım olacaktır...
F fukara2000 Üye Mesajlar 4 30 Nisan 2008 #57 Çook Teşekkürler, Ellerine sağlık Hocam,devamını bekleriz. :+1: :alkis:
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 30 Nisan 2008 #58 arkadaşlar ben tşk ederim.belirmek isterim hepsi bana ait degil..ben sadece düzenledim bir kısmını bir kısmıda bana ait..
arkadaşlar ben tşk ederim.belirmek isterim hepsi bana ait degil..ben sadece düzenledim bir kısmını bir kısmıda bana ait..