Merhaba hocam, tanklı yazıcılardan alırsanız uzun süre kullanım açısından sıkıntı yaşamazsınız. Ben alttakinin eski bir modelini aldım, şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. Özellik olarak içinde mürekkep çıkan, wifi özelliği olan tanklı yazıcılar işinizi göreektir. Fiyat olarak değişiklikler var duruma göre kendiniz bakarsınız, alttaki sadece bir öneri.Arkadaşlar ev için yazıcı fotokopi ihticım var. Genellikle ödevler için kullanılacak. 5000tl civarı öneriniz olursa sevinirim.
Bende epson l3060 modelini kullanıyorum memnunum. Epson marka tavsiye ederimMerhaba hocam, tanklı yazıcılardan alırsanız uzun süre kullanım açısından sıkıntı yaşamazsınız. Ben alttakinin eski bir modelini aldım, şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. Özellik olarak içinde mürekkep çıkan, wifi özelliği olan tanklı yazıcılar işinizi göreektir. Fiyat olarak değişiklikler var duruma göre kendiniz bakarsınız, alttaki sadece bir öneri.
bu yazıcı ile fotoğraf baskısı alınabiliyor mu?Merhaba hocam, tanklı yazıcılardan alırsanız uzun süre kullanım açısından sıkıntı yaşamazsınız. Ben alttakinin eski bir modelini aldım, şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. Özellik olarak içinde mürekkep çıkan, wifi özelliği olan tanklı yazıcılar işinizi göreektir. Fiyat olarak değişiklikler var duruma göre kendiniz bakarsınız, alttaki sadece bir öneri.
Bunu sipariş ettim. Teşekkürler.Merhaba hocam, tanklı yazıcılardan alırsanız uzun süre kullanım açısından sıkıntı yaşamazsınız. Ben alttakinin eski bir modelini aldım, şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. Özellik olarak içinde mürekkep çıkan, wifi özelliği olan tanklı yazıcılar işinizi göreektir. Fiyat olarak değişiklikler var duruma göre kendiniz bakarsınız, alttaki sadece bir öneri.
Evetbu yazıcı ile fotoğraf baskısı alınabiliyor mu?
Hayırlı olsun, inşallah memnun kalırsınız hocam.Bunu sipariş ettim. Teşekkürler.