Ev için yazıcı tavsiyeniz var mı?

Kodla Büyü

pointer

Aktif Üye
Merhaba,

Evde kullanmak için yazıcı ve fotokopi özelliği olan bir cihaz bakiyorum. Siyah beyaz olmasi yeterli. Otomatik cift tarafli baski da yapabilmeli

Tavsiye edeceginiz bir model var mi

Lazer tipi bir yazıcı tavsiye ederim. Mürekkepli yazıcılarda düzenli kullanım yapılmadığında kusma oluyor.

Arkadaşlar ev için yazıcı fotokopi ihticım var. Genellikle ödevler için kullanılacak. 5000tl civarı öneriniz olursa sevinirim.

Arkadaşlar ev için yazıcı fotokopi ihticım var. Genellikle ödevler için kullanılacak. 5000tl civarı öneriniz olursa sevinirim.
Merhaba hocam, tanklı yazıcılardan alırsanız uzun süre kullanım açısından sıkıntı yaşamazsınız. Ben alttakinin eski bir modelini aldım, şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. Özellik olarak içinde mürekkep çıkan, wifi özelliği olan tanklı yazıcılar işinizi göreektir. Fiyat olarak değişiklikler var duruma göre kendiniz bakarsınız, alttaki sadece bir öneri.

Merhaba hocam, tanklı yazıcılardan alırsanız uzun süre kullanım açısından sıkıntı yaşamazsınız. Ben alttakinin eski bir modelini aldım, şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. Özellik olarak içinde mürekkep çıkan, wifi özelliği olan tanklı yazıcılar işinizi göreektir. Fiyat olarak değişiklikler var duruma göre kendiniz bakarsınız, alttaki sadece bir öneri.

Bende epson l3060 modelini kullanıyorum memnunum. Epson marka tavsiye ederim

Düzenli kullanacaksanız Epson renkli mürekkep tanklı alın. Arada bir kullanılacaksa lazer yazıcı daha mantıklı olur. Çünkü mürekkep tanklı yazıcılar düzenli kullanılmadığında boyası donuyor ve kanallar tıkanıyor.

bu yazıcı ile fotoğraf baskısı alınabiliyor mu?

Bunu sipariş ettim. Teşekkürler.

Bende brother'dan memnunum, uzun süreli kullanmama gibi durumlarda sorun olmuyor.
Yazdırma hızı çok yüksek, lazer yazıcılara yakın hız. Fotoğraf kağıdına baskı alıyorum.

T420 ekransız model, tercih edilebilir.
T520 'de çift taraflı baskı yok.

brother T570 Wifi
hiçbir tamirci brother tabelası asmıyor, kafa hortum, elektronik devresi sorun çıkarmadığı için.
görüntü kalitesi üst kalite olan epson ve canon için ise tüm dolumcular tabelada yer veriyor. umarım mesajı almışsınızdır.
epson ve canon kaliteli çıktı verir (bunun farkındayım)

BBNET
Geri