Yeni kayıtlar bu siteye işlemiyor farklı bir sistemleri var merak etmeyin kayıt işlenmiştir.V3 kurdum hocam. Kayıt yapıldı. Liderahenk tede sorun olmadı. Ama tahta.etap.org.tr de okulumu göremedim. Ne yapmam gerekir
Yeni kayıtlar bu siteye işlemiyor farklı bir sistemleri var merak etmeyin kayıt işlenmiştir.V3 kurdum hocam. Kayıt yapıldı. Liderahenk tede sorun olmadı. Ama tahta.etap.org.tr de okulumu göremedim. Ne yapmam gerekir
Tamamdır hocam teşekkür ederimYeni kayıtlar bu siteye işlemiyor farklı bir sistemleri var merak etmeyin kayıt işlenmiştir.
Eğer cihazınız sata portlu ise şunu kurmanız gerekiyor.@hasari hocam öncelikle emekleriniz için teşekkürler. Ben Sata portlu Faz3 Arçelik tahtalara kurulum yapacağım. Nvme portlu olanlar için imaj gördüm sadece, onu kursam bir sorun olur mu acaba?
Merhaba Ahmet hocam eğer tahta AMD işlemci ise MBR kurulum yaparak devam edebilirsiniz. Faz1 imajımızı kurabilirsiniz yada orijinal pardus imajını MBR olarak kurmanız gerekiyor. Eğer intel işlemci ise maalesef olmaz pili değişmesi lazım. En kolay şekilde nasıl pil değiştirebileceğinizi şu videoda anlatmıştım zor değil 30 dk ayırırsanız imaj dahil herşeyi halledersiniz.BIOS pili bitik tahtaya kurulum yaptıktan sonra elektrik kesilir veya tahta fişi çekilirse Pardus boot etmiyor. Bunun pili değiştirmeden çözümü var mı? Pil ile uğraşmak istemiyorum şu an.

Kullandığınız pilin kutupları ters olabilir eskisi ile bir karşılaştırma yapın doğrumu diye bir kontrol edin.Benim de pil bitmiş gibi görünüyor, pili değiştirmeme rağmen hala başlangıçta bios pili bitmiş gibi saati filan sıfırlıyor, sorun başka nerde olabilir hocam?
Muhtemelen bölge ayarlamasında sorun vardır.düzeltme: sudo timedatectl komutuyla düzeltebildim.
onu denedim hocam, şöyle de bir sorun var,
bios saati 3 saat geri görünüyor,
bios tan elle 3 saat ileri alıp düzeltiyorum, pardus açılınca bu kez saat 3 saat ileri görünüyor,
pardus tan saati elle düzeltiyorum 3 saat geri alıyorum doğru zamana, bu kez bios saati yine 3 saat geri gidiyor.
çıkamadım işin içinden