Etap E-Kilit ve Yönetim Programı -Ücretsiz

Kodla Büyü
Hocam merhaba MEB Fatih internet ağı üzerinde çalışıyor mu ( Desenpi Anons zil uygulamasi Ben kurdum bir türlü çalışmadi )
Merhaba. Kayıt için verdiğiniz bilgileri özelden gönderir misiniz? Zil sistemi için mi, kilit sistemi için mi üyelik istemiştiniz onu da belirtin lütfen. İki sistem birbirinden farklı yetkilendirme ile çalışıyor.

Merhaba. Kayıt için verdiğiniz bilgileri özelden gönderir misiniz? Zil sistemi için mi, kilit sistemi için mi üyelik istemiştiniz onu da belirtin lütfen. İki sistem birbirinden farklı yetkilendirme ile çalışıyor.
Hocam ben zil sistemini kurdum çalıştı ama anonsa basılı tutuğum halde ses gelmiyor evdeki bilgisayarımda denedim ses geliyor . Birde zil seslerini değiştirmek mümkün mü ?

Hocam ben zil sistemini kurdum çalıştı ama anonsa basılı tutuğum halde ses gelmiyor evdeki bilgisayarımda denedim ses geliyor . Birde zil seslerini değiştirmek mümkün mü ?

Zil sistemi ile ilgili konulara buradan bakabilirsiniz hocam.

Pardus / Linux Version 1.3 yayında arkadaşlar. Yeni özellikler;
* Ağ üzerinden terminal komutları kullanılabilir.
* Kilit aktifleştiğinde akıllı tahta sessize alınır.
* Anlık olarak üç parmakla ekran aşağı iniyordu, üç parmak hareketi kilit ekranında engellendi.

Pardus / Linux Version 1.3 yayında arkadaşlar. Yeni özellikler;
* Ağ üzerinden terminal komutları kullanılabilir.
* Kilit aktifleştiğinde akıllı tahta sessize alınır.
* Anlık olarak üç parmakla ekran aşağı iniyordu, üç parmak hareketi kilit ekranında engellendi.
Yeni versiyonu yükleyince ders saati, ders programı gibi kayıtlar silinir mi

Hocam merhaba kendi bilgisayarıma denemek için kurdum (windows) kaldıramıyorum yardımcı olur musunuz denetim masasında şifre istiyor

Hocam merhaba kendi bilgisayarıma denemek için kurdum (windows) kaldıramıyorum yardımcı olur musunuz denetim masasında şifre istiyor

Kurulum esnasında girdiğiniz kaldırma şifresini girmeniz gerekiyor hocam.
Büyük harf küçük harf duyarlı. Harflere dikkat ederek şifreyi hatırlamaya çalışın.

ilksms
Geri