Etap E-Kilit ve Yönetim Programı -Ücretsiz

Kodla Büyü
hocam hatalı kod diyor tahtadan programı nasıl kaldırıp tekrar yükleye bilirim... birde uzaktan yönetim özelliklerini de denemek istiyorum

Kurulum dosyasına çift tıklayın, Kaldır'ı seçin. Yalnız bunun için önce kilidi açamanız gerekir. Kurum kodu ya da şifreyi yanlış yazıyorsunuz mobile. Önce onu çözmeniz lazım.

Ben de dün bir tahtada böyle bir problemle karşılaştım. Kurum kodunu doğru yazmış olmam lazım. Ama mobilden karekodu okutunca hata veriyor açmıyor. Tahtaya da müdahale edemiyorum. Format atacağım sanırım.

Ben de dün bir tahtada böyle bir problemle karşılaştım. Kurum kodunu doğru yazmış olmam lazım. Ama mobilden karekodu okutunca hata veriyor açmıyor. Tahtaya da müdahale edemiyorum. Format atacağım sanırım.

O zaman şifreyi farklı girmişsinizdir hocam. Büyük harf küçük harf olayına dikkat edin. Ben de okul adını büyük harfler yazarken Caps Lock açık kalmış, şifreyi de büyük harfle yazmışım uzun bir süre programda hata aradım.

Bence kurulum aşamasında şifreyi iki defa yazdığımız gibi kurum kodunu da doğrulama yapmalı. Yanlışlıkla kurum kodunun hatalı girilmesi durumunda formatlık oluyor tahta

ilksms
Geri