Ben de dün bir tahtada böyle bir problemle karşılaştım. Kurum kodunu doğru yazmış olmam lazım. Ama mobilden karekodu okutunca hata veriyor açmıyor. Tahtaya da müdahale edemiyorum. Format atacağım sanırım.
Windows işletim sisteminde Ders saatlerini kayıt ettikten sonra Ayarlara giremez oldum. Ekrana fotoğraftaki gibi geliyor. Ne kapatabiliyorum ne de ayarlara giriş yapabiliyorum. Doğal olarak ağ kontrolü falan yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler hocam. Ağ üzerinden tahtaları kilitleme ve açma işlemleri yapabiliyoruz ama ekranları göremiyoruz. Ekranları kısada olsa canlı önizleme imkanımız olabilir mi?Tam ekran olması lazım aslında. Denemelerimde böyle bir hata ile karşılaşmamıştım.
Hata oluşan bilgisayar ile ayı ip bloğunda olan başka bir bilgisayara kurulum yapın hocam. Sorunlu bilgisayardaki kurum kodu ve şifre ile aynı şekilde kayıt yapın. Garanti olsun diye kurulum ekranında Kiosk Mode değil Normal Mode seçin. Böylece kilitli gelmeyecektir.
Yeni kurduğunuz bilgisayarda ayarlar bölümüne giriş yapıp, ağ kısmından diğer bilgisayarın kilidini açın. Ders akışını göster kısmını kapatın, ya da uygulamayı tamamen kaldırın.
Ekran çözünürlüğü ile ilgili olabilir. Sorunun ne olduğunu anlamadım, haftaya birkaç tane windows bilgisayarda tekrar denerim.
Hocam sınıfta öğretmenin mahremiyetine ihlal olur diye bu özelliği bilerek eklemedim. Öğretmenlerin izlendiğini düşünmesi hoş olmazdı.Teşekkürler hocam. Ağ üzerinden tahtaları kilitleme ve açma işlemleri yapabiliyoruz ama ekranları göremiyoruz. Ekranları kısada olsa canlı önizleme imkanımız olabilir mi?
Üyeliği oluşturdum hocamHocam üyelik icin gerekli bilgiler gönderildi...onaylarsaniz sevinirim
elinize sağlık hocam. offline sürümü sürekli ücretsiz kalacak mı yoksa herhangi bir üyelik durumuna geçiş yapılacak mı yanlış anlamazsanız emeğiniz nihayetinde bizler de ona göre okul idaresine bilgi veririz en azından
Çok başarılı bir çalışma gibi görünüyor hocam elinize sağlık bende üyelik alabilir miyim?Merhaba arkadaşlar. Kendi geliştirdiğim e-kilit ve yönetim programını Etap 23' de ve windows bilgisayarlarda ücretsiz kullanabilirsiniz.
Kurulum için ayrıca farklı bir bilgisayarda dosya hazırlamanıza gerek yok. Kurulum dosyasını akıllı tahtada çift tıklayarak kurmanız yeterli.
İki adet kilit ekranı mevcuttur. Birincisinde öğrenciler hiçbir aracı kullanamaz, klasik kilit ekranıdır. İkincisinde uygulamada yer alan 140 aracı kullanabilirler. Sözel ve sayısal zeka oyunlarında iki kişilik zeka oyunlarına, deyimler ve atasözleri veritabanından temel becerilere, blok kodlamadan akış şeması oluşturmaya, tarih şeritlerinden fizik biyoloji simülasyonlara kadar birçok araç içermektedir.
1 aydır kendi okulumda etap 23 üzerinde kullanıyoruz. Herhangi bir sorunla karşılaşmadık.
Web versiyonuna uygulama adıyla arama yaparak ulaşabilir, tüm araçları inceleyebilir, kullanabilirsiniz.
Kilit ve Yönetim Programları
Pardus Etap 23 E-Kilit ve Yönetim Programı
Windows E-Kilit ve Yönetim Programı
Anahtar uygulamaları.
İphone
https://apps.apple.com/tr/app/desenpi-anahtar/id6757421473?l=tr
Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.desenpi.anahtar
BT sınıfındaki öğretmen bilgisayarına windows sürümünü kurarak, akıllı tahtaları buradan yönetebilirsiniz. Bt sınıfındaki öğrenci bilgisayarlarına kurarak temel kontrol programı olarak da kullanabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 82151Ekli dosyayı görüntüle 82146
Ekli dosyayı görüntüle 82145Ekli dosyayı görüntüle 82147
Ekli dosyayı görüntüle 82148Ekli dosyayı görüntüle 82149
Ekli dosyayı görüntüle 82150Ekli dosyayı görüntüle 82155
Pardus
Hocam elinize sağlık çok yararlı bir program olmuş bana da üyelik tanımlayabilir misiniz?Merhaba arkadaşlar. Kendi geliştirdiğim e-kilit ve yönetim programını Etap 23' de ve windows bilgisayarlarda ücretsiz kullanabilirsiniz.
Kurulum için ayrıca farklı bir bilgisayarda dosya hazırlamanıza gerek yok. Kurulum dosyasını akıllı tahtada çift tıklayarak kurmanız yeterli.
İki adet kilit ekranı mevcuttur. Birincisinde öğrenciler hiçbir aracı kullanamaz, klasik kilit ekranıdır. İkincisinde uygulamada yer alan 140 aracı kullanabilirler. Sözel ve sayısal zeka oyunlarında iki kişilik zeka oyunlarına, deyimler ve atasözleri veritabanından temel becerilere, blok kodlamadan akış şeması oluşturmaya, tarih şeritlerinden fizik biyoloji simülasyonlara kadar birçok araç içermektedir.
1 aydır kendi okulumda etap 23 üzerinde kullanıyoruz. Herhangi bir sorunla karşılaşmadık.
Web versiyonuna uygulama adıyla arama yaparak ulaşabilir, tüm araçları inceleyebilir, kullanabilirsiniz.
Kilit ve Yönetim Programları
Pardus Etap 23 E-Kilit ve Yönetim Programı
Windows E-Kilit ve Yönetim Programı
Anahtar uygulamaları.
İphone
https://apps.apple.com/tr/app/desenpi-anahtar/id6757421473?l=tr
Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.desenpi.anahtar
BT sınıfındaki öğretmen bilgisayarına windows sürümünü kurarak, akıllı tahtaları buradan yönetebilirsiniz. Bt sınıfındaki öğrenci bilgisayarlarına kurarak temel kontrol programı olarak da kullanabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 82151Ekli dosyayı görüntüle 82146
Ekli dosyayı görüntüle 82145Ekli dosyayı görüntüle 82147
Ekli dosyayı görüntüle 82148Ekli dosyayı görüntüle 82149
Ekli dosyayı görüntüle 82150Ekli dosyayı görüntüle 82155
Pardus
Cihazların aynı ip bloğunda olması lazım hocam. Windows kurulu pc ile et’ ler farklı ip bloğunda olabilir. Et’ lerin hepsi aynı ip bloğunda. İki tahtaya kurup o şekilde deneme yapın.emeğine sağlık hocam şimdi ben windows sürüm kurdum. ama pardus kurulu tahtayı görmüyor. işletim sistemi farklı olduğundan mı acaba? ağ yönetiminde sadece kendi bilgisayarım görünüyor
Hocam detaylı bilgi verir misiniz? PARDUS mu windows mu, faz kaç, windows ise hangi sürüm. Kontrolleri yapayım. Aynı ip bloğundaki açık olan tüm cihazları görmesi lazım. Windows veya PARDUS farketmez, aynı ip bloğunda ise görünmesi lazım.kiliti aç butonu bazı tahtalarda görünmüyor. bu ekran geliyor. ayrıca bazı tahtaları uzaktan kontrolde göremiyoruz.
Hocam eposta ve şifre girişi yapılan bir tahta açıldığında bu tahta sunucuya bağlanır, diğerleri sunucuya bağlanmaz, diğer tüm tahtalar ilk tahta üzerinden komut kabül eder. Acaba giriş yapılmış olan tahta kapatılmış olabilir mi? Sistemde herhangi bir hata görünmüyorbugün sunucuya bağlanamama hatası alıyorum, benden mi kaynaklı sunucu da mı sorun var acaba?