Merhaba, okulumuza diğer okullarda kullanılmayan çıkma etkileşimli tahtalar geldi. Tabi hepsinde bir sorun var. Bir tanesinin USB girişleri bozuk ve tahta açılmıyor. Format atılması gerek. Fatih yazan beyaz ekranda kalıyor. Klavye bile takamiyorum ki f7 del vs yapayım
Nasıl format ya da imaj atabilirim önerileriniz var mı?
Ben, sayın @ademola hocamın daha önce paylaştığı mb_usb ile acronisten ağda o tahtayı görür ve imaj atabilir miyim diye düşündüm. Başka bir tahtaya geçtim acronisi başlattım ama sadece o an kullandığım, acronisi başlattığım tahtayı recover ediyor. Ben mi goremedim bilmiyorum. Bozuk tahtaya USB takamadığım için de acronisi başlatamıyorum.
Bir de ağdan başka tahtalar görünmüyor. Görünmeleri için ayrıca ne yapmam gerekir?
Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
Nasıl format ya da imaj atabilirim önerileriniz var mı?
Ben, sayın @ademola hocamın daha önce paylaştığı mb_usb ile acronisten ağda o tahtayı görür ve imaj atabilir miyim diye düşündüm. Başka bir tahtaya geçtim acronisi başlattım ama sadece o an kullandığım, acronisi başlattığım tahtayı recover ediyor. Ben mi goremedim bilmiyorum. Bozuk tahtaya USB takamadığım için de acronisi başlatamıyorum.
Bir de ağdan başka tahtalar görünmüyor. Görünmeleri için ayrıca ne yapmam gerekir?
Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim