Teşekkürler hocam bu yöntemle tab4 Fatih ağına bağlandı.yalnız güncelleme yapamıyor sunucu hatası veriyor, başka bi Wifi den de denedim yine aynı hata. Ayrıca eba marketten eba hesap ı kuramadı, güvenlik engellemesi hatası verdi. Sonuç Vsınıf yok, güncelleme yok eba hesap yok..yanıyosun fuat abi' Alıntı:buyurun hocam, bu şekilde bağlanabilirsiniz,
http://www.bilisimmeraki.com/2016/02/e-tab-4-tablet-bilgisayarlarda-v-sinif-kullanma.html
yes_im' Alıntı:Teşekkürler hocam bu yöntemle tab4 Fatih ağına bağlandı.yalnız güncelleme yapamıyor sunucu hatası veriyor, başka bi Wifi den de denedim yine aynı hata. Ayrıca eba marketten eba hesap ı kuramadı, güvenlik engellemesi hatası verdi. Sonuç Vsınıf yok, güncelleme yok eba hesap yok..yanıyosun fuat abi' Alıntı:buyurun hocam, bu şekilde bağlanabilirsiniz,
http://www.bilisimmeraki.com/2016/02/e-tab-4-tablet-bilgisayarlarda-v-sinif-kullanma.html
Btt MDM lere bu güncelleme kendiliginden mi gelecek yoksa yapmamız gereken bişey var mı?
yes_im' Alıntı:hocam tableti sıfırladım apk yı indirdim fakat tablete atamıyorum. Usb kablo bilgisayarı görmüyor.apk yı yüklemek için ekstra bi programa ihtiyaç var mı?
Hocam teşekkürler kurabildim Ama Yeni Bir Kullanıcı Eklemek Zorunda Kaldım. Okulda büyük Fatih Ağı. Görünmüyor artık Sadece Küçük fatih Ağı Var.ve Şuan Ona Bağlanamıyorum.yanıyosun fuat abi' Alıntı:yes_im' Alıntı:hocam tableti sıfırladım apk yı indirdim fakat tablete atamıyorum. Usb kablo bilgisayarı görmüyor.apk yı yüklemek için ekstra bi programa ihtiyaç var mı?
şuradan yardım alabilirsiniz hocam. özetle, apk dosyasını doğrudan tablete indirerek.
yanıyosun fuat abi' Alıntı:şuradan yardım alabilirsiniz hocam. özetle, apk dosyasını doğrudan tablete indirerek.
hocam okulda tek bir ağ var o da küçük fatih ve 1! çalışmıyor. dolayısıyla bağlanamıyorum tab4 leyamtar3535' Alıntı:şu an !1.... şifresi ile bağlanıyor.
yalcinbayrakci' Alıntı:yanıyosun fuat abi' Alıntı:şuradan yardım alabilirsiniz hocam. özetle, apk dosyasını doğrudan tablete indirerek.
Öğrenci tabletlerine de derse bağlanabilmeleri için aynı apk dosyasını mi yüklüyorum?
Bizim okuldakiler bağlanmıyor. Şifre istiyor. İnternetteki şifreler olmadı.mavi85' Alıntı:E-tab4 ile şifresiz ya da şifreli bağnanan var mı?
yes_im' Alıntı:Hocam yeniden denedim. ! 1... Şifresi ile bağlanıyoruz şimdilik tab 4
güncelleme almıyorlar maalesef ama ben güncel gibi kullanıyorumboteakif' Alıntı:Bu tab4 btt mdm olanlar ne zaman güncelleme alacak ya?
Aynen yakida bir güncelleme gelicek diyorlar bizde o güncellemesi bekliyoruzademola' Alıntı:hocam o etab4 tabletlerde 2 tip mdm bardı biri btt diğeri infoline. infoline olanlar daha guncel sanırım onlardan biri geçen gün otomatik bağlandı. btt olan bağlanmıyor çünkü hafızasında öyle birşey yok. etab4 lere güncelleme gelicek sanırım hepsi bağlanması için.