Eski tabletler FATİH'e bağlanıyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mavi85

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu yıl 10. sınıflara dağıttığımız tabletler Access pointlerdeki internete bağlanıyor, ama 2 yıl önce dağıttığımız ve şu an 11. sınıflarda olan tabletler bağlanmıyor. Sizde de durum böyle mi? Çözümü nedir?

yok yeni tabletler şifresiz bir şekilde FATİH kablosuz ağına bağlanıyor, şifre yok yani.

hocam o etab4 tabletlerde 2 tip mdm bardı biri btt diğeri infoline. infoline olanlar daha guncel sanırım onlardan biri geçen gün otomatik bağlandı. btt olan bağlanmıyor çünkü hafızasında öyle birşey yok. etab4 lere güncelleme gelicek sanırım hepsi bağlanması için.

bu konuda sıkıntı yaşıyoruz internetten bikaç f@tih şifresi bulup denedim olmadı daha önce kendi telefonumdan bağlanmıştım bu gün oda bağlanmadı şifre hatalı diyor en azından öğretmen tabletlerine şifre girip bağlayabilseydik iyi olacaktı

e tab4 btt mdm lere güncelleme geldi mi arkadaşlar? Kavramlara çok yeniyim, ama anladığım kadarıyla kalkan simgesi olanlar infoline. elimdeki tablette böyle bi simge göremedim. ayrıca güncelleme almıyor farklı wifi ler de denedim :?

e-tab 4 ler bağlanmıyor internete.E-tab5ler için de V-snıf şu an da sunucu hatası veriyor.EBA dersten gönderilen ödevler öğrencilerde görünmüyor. Bu MEB tam evlere şenlik.

SİSTEM TAM OTURMADAN AL YAP DİYORLAR SONUÇ FİYASKO OLUNCA SUÇLU BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ

yanıyosun fuat abi' Alıntı:
Teşekkürler hocam bu yöntemle tab4 Fatih ağına bağlandı.yalnız güncelleme yapamıyor sunucu hatası veriyor, başka bi Wifi den de denedim yine aynı hata. Ayrıca eba marketten eba hesap ı kuramadı, güvenlik engellemesi hatası verdi. Sonuç Vsınıf yok, güncelleme yok eba hesap yok..
Btt MDM lere bu güncelleme kendiliginden mi gelecek yoksa yapmamız gereken bişey var mı?

yes_im' Alıntı:
Teşekkürler hocam bu yöntemle tab4 Fatih ağına bağlandı.yalnız güncelleme yapamıyor sunucu hatası veriyor, başka bi Wifi den de denedim yine aynı hata. Ayrıca eba marketten eba hesap ı kuramadı, güvenlik engellemesi hatası verdi. Sonuç Vsınıf yok, güncelleme yok eba hesap yok..
Btt MDM lere bu güncelleme kendiliginden mi gelecek yoksa yapmamız gereken bişey var mı?

hocam tavsiyem, tableti formatlayıp v sınıf uygulamasını apk kullanarak kendiniz kurun. sıfırlama sonrası eba hesap uygulaması da sorunsuz inecektir.

hocam tableti sıfırladım apk yı indirdim fakat tablete atamıyorum. Usb kablo bilgisayarı görmüyor.apk yı yüklemek için ekstra bi programa ihtiyaç var mı?

yes_im' Alıntı:
hocam tableti sıfırladım apk yı indirdim fakat tablete atamıyorum. Usb kablo bilgisayarı görmüyor.apk yı yüklemek için ekstra bi programa ihtiyaç var mı?

şuradan yardım alabilirsiniz hocam. özetle, apk dosyasını doğrudan tablete indirerek.
Hocam teşekkürler kurabildim Ama Yeni Bir Kullanıcı Eklemek Zorunda Kaldım. Okulda büyük Fatih Ağı. Görünmüyor artık Sadece Küçük fatih Ağı Var.ve Şuan Ona Bağlanamıyorum.

benim okulda eski yeni tüm tabletler bağlanıyor... eski mdm ler güncelleme alıp yeni sürüme geçiyor vsınıf vs otomatik yükleniyor etab4 etab5 için durum bu şuan bende

e tab 4 tablette eba market uygulamasını kaç kere kurdum.nete bağlanıyor.ama eba market açılmıyor bi türlü.format attım düzelmedi.çözümü olan var mı ?

ademola' Alıntı:
hocam o etab4 tabletlerde 2 tip mdm bardı biri btt diğeri infoline. infoline olanlar daha guncel sanırım onlardan biri geçen gün otomatik bağlandı. btt olan bağlanmıyor çünkü hafızasında öyle birşey yok. etab4 lere güncelleme gelicek sanırım hepsi bağlanması için.
Aynen yakida bir güncelleme gelicek diyorlar bizde o güncellemesi bekliyoruz

BBNET
Geri