pureheart' Alıntı:11 ocak oldu hala silinmedi bu meb şimdi panelden silme olayı eklemiş ama eski kurum kodlu mail adresine giremiyoruzki herşey bu ip değişikliği olayı yüzünden oluyor sanki nasanın sitesine giriş yapacağız bu ip olayı çok saçma bence
hasanemre' Alıntı:pureheart' Alıntı:11 ocak oldu hala silinmedi bu meb şimdi panelden silme olayı eklemiş ama eski kurum kodlu mail adresine giremiyoruzki herşey bu ip değişikliği olayı yüzünden oluyor sanki nasanın sitesine giriş yapacağız bu ip olayı çok saçma bence
hocam eski kurum kodu ile giriş yapmayacaksınız. Yeni kurum kodu eski ftp şifresi ile giriş yaparsanız sorun çözülür. Bizim okul ilkokul ortaokul olarak ayrıldı. Eski sitenin ftp şifresini de kaybettik. Şifremi unuttum deyince ilkokul kısmına eski site için şifre sıfırlama linki gönderdiler. Sizde ilkokulun kurum kodu ve eski ftp şifrenizle tekrar deneyin.
Yeni baktım hiç birşey gelmemiş hocam mail adresini kapatıyorlar sonrada eski kurum mailine mesaj atıyorlardır bunlarteknik destekte süper çalışıyor (!) durumu anlatıyorum panele girip silebilirsiniz diye mesaj yazmışlar sorunda bu zaten eski kurum koduyla panele girerken ip maili direk eski mail adresine gidiyor kullanılmayan bir mail adresine.ilk okul veya ortaokulun yeni mail adreslerine gelen bir mail yok...hasanemre' Alıntı:evet hocam eski mail yok. bizde yeni ilkokulun mail hesabına direkt link geldi.
pureheart' Alıntı:Yeni baktım hiç birşey gelmemiş hocam mail adresini kapatıyorlar sonrada eski kurum mailine mesaj atıyorlardır bunlarteknik destekte süper çalışıyor (!) durumu anlatıyorum panele girip silebilirsiniz diye mesaj yazmışlar sorunda bu zaten eski kurum koduyla panele girerken ip maili direk eski mail adresine gidiyor kullanılmayan bir mail adresine.ilk okul veya ortaokulun yeni mail adreslerine gelen bir mail yok...hasanemre' Alıntı:evet hocam eski mail yok. bizde yeni ilkokulun mail hesabına direkt link geldi.
http' Alıntı:Hocam İlçe Milli Eğitimler ilçedeki tüm okulların paneline giriş yapabiliyor. Site silme özelliği eklendi ilçenize bildirin fazla siteyi silsinler.