eski site nasıl olacak..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mulla31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mulla31

Aktif Üye
yanlışlıkla eski sitede yayınla demiştim şimdi adresler silindi ama benim eski site silinmedi yeni şablonda duruyor nasıl silebilirim?

Aynı problem bende de var. Bir okulda eski site kurum kodu ile açılmış. Yenisini ben yeni kurum kodu ile yaptım ama şimdi eskisini silemiyorum. İp adresi aktivasyonunu da eski kurum kodlu mail adresine gönderiyor. Ne olacak bu eski siteler bilmiyorum...

hocam bende de aynı durum var yeni paneldeki eski kurum kodlu site silinmemiş.Şimdi Teknik desteğe yazdım.eski kurum kodumu ve alan adımı silinmesini talep ettim.bakalım cevap ne gelecek?

aynı sorun bizde de var.teknik destek kısmında süreç kısmında silinecek diye bir açıklama var ama ben de her ihtimale karşı teknik desteğe mesaj yazdım.sonuç alan olursa paylaşalım.

Eski site kavramından ftp dekileri anlarsak doğrudur ama biz yeni panelde yayınlanan sitelerden söz ediyoruz

Arkadaşlar,teknik destekten gelen cevap:
Sayın Yetkili, İlgili değişiklik kısa süre sonra tarafımızdan gerçekleştirilecektir. Bekleyiniz. İyi Çalışmalar...

Aynı cevap bana da geldi
Sayın Yetkili, İlgili değişiklik kısa süre sonra tarafımızdan gerçekleştirilecektir. Bekleyiniz. İyi Çalışmalar...

11 ocak oldu hala silinmedi bu meb şimdi panelden silme olayı eklemiş ama eski kurum kodlu mail adresine giremiyoruzki herşey bu ip değişikliği olayı yüzünden oluyor sanki nasanın sitesine giriş yapacağız bu ip olayı çok saçma bence

pureheart' Alıntı:
11 ocak oldu hala silinmedi bu meb şimdi panelden silme olayı eklemiş ama eski kurum kodlu mail adresine giremiyoruzki herşey bu ip değişikliği olayı yüzünden oluyor sanki nasanın sitesine giriş yapacağız bu ip olayı çok saçma bence

hocam eski kurum kodu ile giriş yapmayacaksınız. Yeni kurum kodu eski ftp şifresi ile giriş yaparsanız sorun çözülür. Bizim okul ilkokul ortaokul olarak ayrıldı. Eski sitenin ftp şifresini de kaybettik. Şifremi unuttum deyince ilkokul kısmına eski site için şifre sıfırlama linki gönderdiler. Sizde ilkokulun kurum kodu ve eski ftp şifrenizle tekrar deneyin.

hasanemre' Alıntı:
pureheart' Alıntı:

hocam eski kurum kodu ile giriş yapmayacaksınız. Yeni kurum kodu eski ftp şifresi ile giriş yaparsanız sorun çözülür. Bizim okul ilkokul ortaokul olarak ayrıldı. Eski sitenin ftp şifresini de kaybettik. Şifremi unuttum deyince ilkokul kısmına eski site için şifre sıfırlama linki gönderdiler. Sizde ilkokulun kurum kodu ve eski ftp şifrenizle tekrar deneyin.

yeni kurum koduyla eski ftp şifresi parola hatası veriyor hocam eşelşmiyor yani. eski kurum kodu ftp şifresi denediğimde ise ip değişmiş ip yenileme maili yolluyor fakat bu seferde eski mail adresine gittiği için o maili açamıyorum.sanırım eski mail adreslerini kaldırmışlar.

Hocam İlçe Milli Eğitimler ilçedeki tüm okulların paneline giriş yapabiliyor. Site silme özelliği eklendi ilçenize bildirin fazla siteyi silsinler.

bizim alan hala duruyor ....

eski alan neden kaldırılmadıki öyle kurum koduda kalmadı

hasanemre' Alıntı:
evet hocam eski mail yok. bizde yeni ilkokulun mail hesabına direkt link geldi.
Yeni baktım hiç birşey gelmemiş hocam mail adresini kapatıyorlar sonrada eski kurum mailine mesaj atıyorlardır bunlarteknik destekte süper çalışıyor (!) durumu anlatıyorum panele girip silebilirsiniz diye mesaj yazmışlar sorunda bu zaten eski kurum koduyla panele girerken ip maili direk eski mail adresine gidiyor kullanılmayan bir mail adresine.ilk okul veya ortaokulun yeni mail adreslerine gelen bir mail yok...

pureheart' Alıntı:
hasanemre' Alıntı:
evet hocam eski mail yok. bizde yeni ilkokulun mail hesabına direkt link geldi.
Yeni baktım hiç birşey gelmemiş hocam mail adresini kapatıyorlar sonrada eski kurum mailine mesaj atıyorlardır bunlarteknik destekte süper çalışıyor (!) durumu anlatıyorum panele girip silebilirsiniz diye mesaj yazmışlar sorunda bu zaten eski kurum koduyla panele girerken ip maili direk eski mail adresine gidiyor kullanılmayan bir mail adresine.ilk okul veya ortaokulun yeni mail adreslerine gelen bir mail yok...

Meb web destekle Sorun çözüldü eski mail adreslerini yeni mail adreslerimize çevirebiliyorlar bu şekilde
Kullanıcı adı yeni Mail
şifre eski FTP şifresi ve ya ne yaptıysanız.

Girip eski okul sitesini sildim

http' Alıntı:
Hocam İlçe Milli Eğitimler ilçedeki tüm okulların paneline giriş yapabiliyor. Site silme özelliği eklendi ilçenize bildirin fazla siteyi silsinler.

Değerli hocalarım aynen bu şekilde yapılıyor. İlçeye söyleyin kendi MEM şifreleriyle açsınlar paneli, ilçedeki tüm okulların site linklerini görüyor ve hepsinin yönetim paneline girebiliyor, eski mail adresine, eski mail adresinin şifresine, ftp şifresine bilmem neye gerek yok.

Zaten yönetim panelini açınca soldan "siteyi sil" deyip işlemi bitiriyor.

Ben böyle yaptım.

BBNET
Geri