siz neler yaptınız hocamakdenizkanki' Alıntı:hocam seviyorsan üzülürsün tabii.. ben evlilik arifesinde olduğum kişiden ayrıldım. Dün rüyamda onun evlendiğini gördüm. RÜya olmasına rağmen etkisinden gün boyu kurtulamadım. Kafa dağıtmak için kendinize bu sıralar bir meşguliyet bulun derim.
only61' Alıntı:hayat devam ediyor önündeki başka seçeneklere bakarım...
sevdiğini özgür bırak sana geliyorsa senindir eğer gelmiyorsa zaten hiç senin olmamıştır
bu hayvanlıktan ileri gelirronn' Alıntı:valla bazen düşünüyorumda biz erkeklerin fıtratından mıdır mayasından mıdır acayip benciliz. Daldan dala uçar konarız ama eski kız arkadaşımızın nişanlımızın başka biriyle olmasını bi türlü kabullenemeyiz![]()
:+1:hipopotam' Alıntı:bu hayvanlıktan ileri gelirronn' Alıntı:valla bazen düşünüyorumda biz erkeklerin fıtratından mıdır mayasından mıdır acayip benciliz. Daldan dala uçar konarız ama eski kız arkadaşımızın nişanlımızın başka biriyle olmasını bi türlü kabullenemeyiz![]()
bakınız anneleriniz sizleri nasıl doğurdu onlar ve babanızı örnek alın işinze bakın fazla kurcalamayın bir attırıktan ibaretsiniz.
eski nişanlınız başkası ile nişanlanırsa ne hissedersiniz soru bu bununla ilgili cevabınız varsa yazın yoksa karşı cinsiyet ile sorunlarınız bu başlığa taşımayın lütfen. kabalaşmanın bir anlamı yok.hipopotam' Alıntı:bu hayvanlıktan ileri gelirronn' Alıntı:valla bazen düşünüyorumda biz erkeklerin fıtratından mıdır mayasından mıdır acayip benciliz. Daldan dala uçar konarız ama eski kız arkadaşımızın nişanlımızın başka biriyle olmasını bi türlü kabullenemeyiz![]()
bakınız anneleriniz sizleri nasıl doğurdu onlar ve babanızı örnek alın işinze bakın fazla kurcalamayın bir attırıktan ibaretsiniz.
ercool' Alıntı:siz neler yaptınız hocamakdenizkanki' Alıntı:hocam seviyorsan üzülürsün tabii.. ben evlilik arifesinde olduğum kişiden ayrıldım. Dün rüyamda onun evlendiğini gördüm. RÜya olmasına rağmen etkisinden gün boyu kurtulamadım. Kafa dağıtmak için kendinize bu sıralar bir meşguliyet bulun derim.
hocam özür dilerim tekrar yazıyorum ama bir daha yazmak zorunda kalmam umarım sataşma felan olmadan sadece soruma cevap verirseniz çok sevinecem.neyzen44' Alıntı:beklersin ve geri dönerse zaten senindir diyen vatandaşa şunu sormak lazım
"güvercin mi besliyoz yavru"
hocam bizimki artık dönülmez bir yerde. birlikte olmamız imkansız. tabikide mutlu olmasını istiyorum neden insanlar mutsuz olsun ki herkes mutlu olsun. diğer söylediklerinizi de dikkate alacam.mrsduzcelee' Alıntı:aranızdaki sorunlar halledilemeyecek boyutta olduğu için ayrılmışsınızdır büyük ihtimalle. o yüzden eski olmuştur nişanlınız. onca zaman birlikteliğiniz olduğuna göre sizin için elbette değerli biridir.
o nedenle sizinle aranızda olan sorunları yeni nişanlısıyla yaşamamasını ve mutlu olmasını dilemeniz size en yakışacak davranış olacaktır bence.
kendinize de biraz zaman tanıyın derim.
neyin kendinize iyi geleceğini siz daha iyi biliyorsunuzdur. gidip sakin bir yerde kafa dinlemek de olabilir bu, kendini işlere verip kafa dağıtmak da olabilir, arkadaşlarla ya da aileyle zaman geçirmek de olabilir.
(kalbinizde en ufacık bir acaba varsa eğer, bunun net olarak cevabını almanızı da tavsiye etmeden edemeyeceğim. sonra acaba barışmayı teklif etsem yine de onu tercih eder miydi sorusu beyninizi kemirmez böylece)