eSIM tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    esim
Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Yurtdışında kullanmak için SORUNSUZ bir eSIM tavsiye eder misiniz?

Bildiğim kadarıyla gideceğiniz ülkeye göre özellikler değişmekle birlikte ben İtalya ve İspanya'da Mobimatter kullandım ve oldukça memnun kaldım. Yakın zamanda Çekya'da da deneyeceğim.

BNESIM, Mobimatter ikisi de çok kez kullandım. Hatta şimdi ispanya için BNESIM satın almak üzereyim. İndirim lazımsa benim kodum ile alabilirsiniz isterseniz eğer.

BNEsin tavsiye ederim, iki kez yurtdışına çıktığımda kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım, F0N3B0GH kodu ile 3 euro indirimli alabilirsiniz.

ne zaman kullanmam gerekirse tavsiye edilenlerin hepsini kıyaslarım, mobimatter açık ara önde çıkıyor. mobimatter...
ayrıca mobimatter üzerinden aldığınız paketin, hedef ülkede hangi operatör üzerinden hizmet vereceğini görebiliyorsunuz, tercihlerimde bu önemli oluyor.

Son düzenleme:
ben airalo kullandım memnun kaldım istersen 3$ lık indirim kodu verebilirim isteyene gittiğim ülkede 2 ayrı operatör kullanma imkanı verdi bana yer ve cekim durumuna göre ikisinide kullandım

Edirne'de olduğum için çok sık Yunanistan ve Bulgaristan'a çıkıyorum. E SIM olarak "BNESIM" (https://www.bnesim.com/) kullanıyorum hocam şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Benim için en avantajlı tarafı süresiz ve bütün Avrupayı kapsayan paket satmaları oldu. 2025 Ocak ayında süre sınırı olmadan 5 GB paketini aldım ve çok sık yurt dışına çıktım şu an hala 1 GB kullanım hakkım var. Fiyat olarak da diğer E SIM sağlayıcılarına göre daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Satın alma esnasında 24ZJR632 kodunu kullanırsanız 3 Euro indirim yapıyor.

Tavsiyeler için teşekkürler. Sanırım Mobimatter kullanacağım.
Mobilmatter kullandım ben de. Kullanmak istersen eğer GOKHA44034 referansımı kullanırsan sana da bonus veriyor. Bir de paketini alırken hızına dikkat et ucuz olanların bazen hızı düşük olabiliyor. Diğer konu havaalanına gitmeden wifi olan bir yerde aktif etmen daha iyi olur.

ilksms
Geri