Edirne'de olduğum için çok sık Yunanistan ve Bulgaristan'a çıkıyorum. E SIM olarak "BNESIM" (https://www.bnesim.com/) kullanıyorum hocam şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Benim için en avantajlı tarafı süresiz ve bütün Avrupayı kapsayan paket satmaları oldu. 2025 Ocak ayında süre sınırı olmadan 5 GB paketini aldım ve çok sık yurt dışına çıktım şu an hala 1 GB kullanım hakkım var. Fiyat olarak da diğer E SIM sağlayıcılarına göre daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Satın alma esnasında 24ZJR632 kodunu kullanırsanız 3 Euro indirim yapıyor.
Mobilmatter kullandım ben de. Kullanmak istersen eğer GOKHA44034 referansımı kullanırsan sana da bonus veriyor. Bir de paketini alırken hızına dikkat et ucuz olanların bazen hızı düşük olabiliyor. Diğer konu havaalanına gitmeden wifi olan bir yerde aktif etmen daha iyi olur.Tavsiyeler için teşekkürler. Sanırım Mobimatter kullanacağım.
sırbistan için ayrı bir paket almanız gerekiyorduOtobüsle Avrupa turu yapmıştım , Bnesim kullanarak , Belgrad hariç hiçbir ülkede sorun yaşamadım , Avrupa paketi satın alma seçeneği ile birçok Avrupa ülkesinde kullanmıştım. HHVK8A2X 3 Euro indirim sağlıyor bu kod.
MobiMatter adında bu yeni eSIM pazarını keşfettim! İlk alışverişinizde 50% ödül kredisi geri almak (5$'a kadar) için kodu kullanın ADEMB57102!mobimatter için indirim kodu olan var mı?
benimde ihtiyacım var kodun kullanılmasınamobimatter için indirim kodu olan var mı?

Olmayan var mımobimatter için indirim kodu olan var mı?