Burdaki fark büyükşehir olması. Maalesef onların yasası farklıHeryer açılıyor yengeye... örnek geçen sene çorum dodurgaya gitti arkadaş. Eşi merkezde evinin yanında çalışıyor.
Esas merakım şu. Şimdi eşimin zh bitmesine 1 yıl var. Ben istedim o da eş durumuyla geldi. Sonraki süreçte 3-5 yıl sonra biz aynı ilçedeyken il içi isterse eşim sadece zh ler mi açılıyor yoksa hepsi mi?
Hepsi açılır istediği yere gider.(Büyükşehir için). Hatta sonra siz de eş durumundan o ilçeye gidebilirsiniz. Normal bir ile yorum yapmayım yanlış olur.Heryer açılıyor yengeye... örnek geçen sene çorum dodurgaya gitti arkadaş. Eşi merkezde evinin yanında çalışıyor.
Esas merakım şu. Şimdi eşimin zh bitmesine 1 yıl var. Ben istedim o da eş durumuyla geldi. Sonraki süreçte 3-5 yıl sonra biz aynı ilçedeyken il içi isterse eşim sadece zh ler mi açılıyor yoksa hepsi mi?
Bana açılıyorsa sana da açılıyor demek kiBurdaki fark büyükşehir olması. Maalesef onların yasası farklı
Hepsi açılır istediği yere gider.(Büyükşehir için). Hatta sonra siz de eş durumundan o ilçeye gidebilirsiniz. Normal bir ile yorum yapmayım yanlış olur.
zaten bakanlık atama sonucunda duyuru yapıyor böyle durumu olan varsa ilişik kesmesin diye eş durumu tayin çıkarsa ne ala çıkmaz ise bir dilekçe ile eski çalıştığı yerde devambir soru da ben sorayım diyelim ki eşimin tayini çıktı gitti il dışından
ben eş durumu atamasına kadar o atamayı bekletebiliyor muyum bana da güzel okullar açılmazsa iptal ettirebiliyor muyum
eğer oluyorsa süreç nasıl oluyor
Bana açılıyorsa sana da açılıyor demek kiikimizde büyükşehire istiyoruz.
Hocam o zaman eşimin zh sinin 1 yılının kalmasının hiçbir sakıncası yok doğru mudur?