Merhabalar hocam epsonunun bu modelinde pad sıfırlama için "crackler işe yaramıyor. tek kullanımlık program şifreleri var alınabilir. veya wic reset programı ile ücretsiz versiyonda yazıcının %20 lik pad kısmı sıfırlanabiliyor.Öğretmenlerin Epson L3060 modeli yazıcıyız. Ped temizledik. Ama Pad say sayi yazici (giderimde hata alıyorum.) Sıfırlama programı olan var mı? Nereden ulaşabilirim?
Hocam mail adresini yolla banaÖğretmenler odasında Epson L3060 modeli yazıcı kullanıyorduk. Ped temizledik. Ama Pad sayıcı (counter ) sıfırlama yapmaya çalıştığımda hata alıyorum. Sıfırlama programı olan var mı? nereden ulaşabilirim?
Hocam mail adresini yolla banaÖğretmenler odasında Epson L3060 modeli yazıcı kullanıyorduk. Ped temizledik. Ama Pad sayıcı (counter ) sıfırlama yapmaya çalıştığımda hata alıyorum. Sıfırlama programı olan var mı? nereden ulaşabilirim?
Varsa bende isterim hocam. powersuply@gmail.comHocam mail adresini yolla bana
Hocam mümkünse l3060 ekleyebilirmisinl360, l365 serisi isteyen varsa onu da ekleyebilirim.
l360, l365 serisi isteyen varsa onu da ekleyebilirim.
winrar şifresi isteniyor?L3060reset epson l3060.rar
drive.google.com
Bu işlerde kullanabileceğiniz eski bir bilgisayar ayarlayabilirseniz virüs ihtimalinde sıkıntı çekmezsiniz. Birde vindowsun güvenliği kapatmakla uğraşmazsınız.
winrar şifresi isteniyor?
bu bu programla 3060 modeli de resetleniyorHocam mümkünse l3060 ekleyebilirmisin
Yazıcının altında videodaki gibi ped denilen sünger bir yapı var. Yazıcı çalışırken veya bakım işlemleri sırasında bir miktar aşağıya mürekkep akar. Ped bunu tutmak için. Üreten firma kendince belirlediği bir sisteme göre pedin dolduğuna dair uyarı gönderiyor. Teknik olarak sorumluluktan kurtulmak ve bakım yapılmasını sağlamak için.sayacı sıfırlamazsanız ne oluyor ki? sınır mı
ben de l300 var. bu sorun ilk defa olduğunda şifre ile uğraştım düzeldi. Ondan sonra bu videodaki gibi yapmaya başladım hiçbir sıkıntı olmuyor. Temizleme işlemini yaptıktan sonra en az 6 ay sorunsuz kullanabiliyorum. Sıkıntı çıkınca tekrar temizleme yapıyorum.İnternette sizin sorununuzla ilgili şöyle bir videoya rastladım. Belki işinize yarar diye paylaşmak istedim.
Hocam communication hatası veriyor bağlı olmasına rağmenL3060reset epson l3060.rar
drive.google.com
Bu işlerde kullanabileceğiniz eski bir bilgisayar ayarlayabilirseniz virüs ihtimalinde sıkıntı çekmezsiniz. Birde vindowsun güvenliği kapatmakla uğraşmazsınız.
Parola:
Zip File Password : reset epson l3060
Epson L3060 adjustment program ( Reset Tool) – PRINTER SOLUTIONS
supportprinter24.com
Kabloyu çıkar tak hocam, tam anı denkgetirirsen olur belki. Benim başıma gelmişti, bu şekilde çözmüştüm.Hocam communication hatası veriyor bağlı olmasına rağmen
L3060 için verilen dosyaları denedim olmadı. çalışır durumda olan dosya var mı. teşekkürler
teşekkürler hocam. mürekkep ışığı sorunu verdiğiniz uygulama ile çözüldü. kağıt şıkışması olmamasına rağmen kağıt şıkıştı uyarısını nasıl hallederimUPLOAD.EE - Epson_L3060_Adjustment_v.1.0.0.rar - Download
Epson_L3060_Adjustment_v.1.0.0.rar - Download. Upload.eewww.upload.ee
kendi yazıcımda denemiştim calısıyor. antivurusu kapatın
Sürekli mi aynı hatayı veriyor ara sıra mi bu hatayı veriyorteşekkürler hocam. mürekkep ışığı sorunu verdiğiniz uygulama ile çözüldü. kağıt şıkışması olmamasına rağmen kağıt şıkıştı uyarısını nasıl hallederim
yazıcı okul idaresinde bulunuyordu hocam. onlar bu ped hatası sorununu çözmek için yazıcının sağını solunu kurcalamışlar.. kağıt sıkışma sıkıntısını biliyorlarmış. onlar kağıt sıkışma olayını hallettiler. verdiğiniz yazılım ped hatası sorununu çözdü, teşekkür ediyorum.