hocam bu şekilde aylık kaç para ödeyecekmişsiniz?hasari' Alıntı:Bugün ttnet beni aradı 8 Mbps hızında sınırsız 50 GB AKN sonra 3 Mbps hızında 12 tahütlü internet paketi olduklarını söylediler. Kablosuz modemde 48 TL geliyor dediler. Her ay 4 TL kablosuz modem ücreti olarak yansıyacakmış. Bende bu şekilde kabul ettim.
sitesinde sadece işyerim paketi için taahhütlü indirim gözüküyor. Kablosuz modemi ne zaman getirecekler hocam?hasari' Alıntı:Bugün ttnet beni aradı 8 Mbps hızında sınırsız 50 GB AKN sonra 3 Mbps hızında 12 tahütlü internet paketi olduklarını söylediler. Kablosuz modemde 48 TL geliyor dediler. Her ay 4 TL kablosuz modem ücreti olarak yansıyacakmış. Bende bu şekilde kabul ettim.
Pardon onu yazmayı unutmuşum ilk mesaja ekledim.jetcool' Alıntı:hocam bu şekilde aylık kaç para ödeyecekmişsiniz?hasari' Alıntı:Bugün ttnet beni aradı 8 Mbps hızında sınırsız 50 GB AKN sonra 3 Mbps hızında 12 tahütlü internet paketi olduklarını söylediler. Kablosuz modemde 48 TL geliyor dediler. Her ay 4 TL kablosuz modem ücreti olarak yansıyacakmış. Bende bu şekilde kabul ettim.
Dostum bunun yeni bir kampanya olduğunu söylediler. Sitesine bakmadım. Ben açıkça belirttim zaten bireysel aldığımı. Hatta dört portlu kablosuz modem istedim oda "dört portlu modem iş yerleri için olduğunu söyledi size ancak tek portlu modem gönderebiliriz" dedi.omd' Alıntı:sitesinde sadece işyerim paketi için taahhütlü indirim gözüküyor. Kablosuz modemi ne zaman getirecekler hocam?hasari' Alıntı:Bugün ttnet beni aradı 8 Mbps hızında sınırsız 50 GB AKN sonra 3 Mbps hızında 12 tahütlü internet paketi olduklarını söylediler. Kablosuz modemde 48 TL geliyor dediler. Her ay 4 TL kablosuz modem ücreti olarak yansıyacakmış. Bende bu şekilde kabul ettim.
telekom bürosundan geliyorum şimdi, anlaşmalı abone bayilerinden biri. Telefonda müşteri hizmetlerinin bu tarz indirimler yapabildiğini ama kendilerinin yapamadığını söyledi bana. Zaten internette de bu tarz bir kampanya yoktu. Şimdi ben de indirim ve modem için müşteri hizmetlerine email atacağımhasari' Alıntı:Dostum bunun yeni bir kampanya olduğunu söylediler. Sitesine bakmadım. Ben açıkça belirttim zaten bireysel aldığımı. Hatta dört portlu kablosuz modem istedim oda "dört portlu modem iş yerleri için olduğunu söyledi size ancak tek portlu modem gönderebiliriz" dedi.
Anlaşamazsanız haber verin aranızı bulalım. :lol:omd' Alıntı:telekom bürosundan geliyorum şimdi, anlaşmalı abone bayilerinden biri. Telefonda müşteri hizmetlerinin bu tarz indirimler yapabildiğini ama kendilerinin yapamadığını söyledi bana. Zaten internette de bu tarz bir kampanya yoktu. Şimdi ben de indirim ve modem için müşteri hizmetlerine email atacağımhasari' Alıntı:Dostum bunun yeni bir kampanya olduğunu söylediler. Sitesine bakmadım. Ben açıkça belirttim zaten bireysel aldığımı. Hatta dört portlu kablosuz modem istedim oda "dört portlu modem iş yerleri için olduğunu söyledi size ancak tek portlu modem gönderebiliriz" dedi.Şu kızlar beni de bir arasınlar pazarlığa oturalım bi hele
:mrgreen:
xorcistforyou' Alıntı:ben yeni kampanyalı üye oldum.. 2 yıl tahhüt ilk 2 ay bedava, sonraki 10 ay 39,9 geriye kalan zamanda normal tarife ücreti 49,9.. modem yok.. almak istersen 2tl aylık taksiti... rt206 tek port kablosuz vercem dedi bende kabul etmedim modemi.. sebep tek port olması
xorcistforyou' Alıntı:22 * 2 hocam.. 2 ay bişi ödemiyorsun.
yesimk06' Alıntı:uydunet varsa en hesaplı ve iyisi. merak ediyorum sınırsız internette ne yapıyorsunuz film vs mi indiriyorsunuz? en uzun zamandır cepteki interneti kullanıyorum hem pc hotspot özelliğiyle hem internet telefonla sğrekli yanımda. yetiyorda bana
hasari' Alıntı:Gelde kardeşim kafayı yeme müşteri hizmetlerini aradım beni en az 6 müşteri hizmetine yönlendirdiler sonuç alamadım ardından email attım bana dönüş yaptılar üyeliğinizi hemen başlatıyoruz dediler. Bir kaç dakika geçmeden beni başka numaradan aradılar ve bu kampanyanın bugün kaldırıldığını söylediler. Bende o halde başvurumu iptal edin dedim. Şimdi sitelerine baktım bu kampanyanın son başvuru tarihi 31 ağustos yazıyor. Gel de bunlara sayma gel de kafayı yeme kardeşim. Kendi paramızla bizi rezil eden ttnet sizi hiç unutmayacağım sürekli sizi anacağım. Ayrıca şikayetimi sikayetvar.com da yazacağım.
Bu adamlar ne yaptıklarını bir bilse bizi de sinir etmeseler. Ben denize gitsem emin ol kuruyacak. :verymad:omd' Alıntı:hasari' Alıntı:Gelde kardeşim kafayı yeme müşteri hizmetlerini aradım beni en az 6 müşteri hizmetine yönlendirdiler sonuç alamadım ardından email attım bana dönüş yaptılar üyeliğinizi hemen başlatıyoruz dediler. Bir kaç dakika geçmeden beni başka numaradan aradılar ve bu kampanyanın bugün kaldırıldığını söylediler. Bende o halde başvurumu iptal edin dedim. Şimdi sitelerine baktım bu kampanyanın son başvuru tarihi 31 ağustos yazıyor. Gel de bunlara sayma gel de kafayı yeme kardeşim. Kendi paramızla bizi rezil eden ttnet sizi hiç unutmayacağım sürekli sizi anacağım. Ayrıca şikayetimi sikayetvar.com da yazacağım.
senin kampanya iptal mi oldu hocam yani? Tüh be.