Hocam sanırım kampanya şu bi inceleyin isterseniz..omd' Alıntı:telekom müşteri hizmetlerine taahhütlü kampanyalarınız neler diye sorun anlatıyorlar hocam.bas_kan' Alıntı:Hocam kampanyanın bir ismi varmı? Faydalanmak lazım bu kampanyadanhasari' Alıntı:51.9 TLyusufziya41' Alıntı:omd' Alıntı:Ben de bugün yoğun uğraşlarımdan sonra telekomun dikkatini çektim ve telefonla bana ulaştılar. 12 ay 39 24 ay taahhüt üzerinde anlaştıkindirimli tarifeden devam ediyorum artık.
Hocam ilk 12 ay 39 sonraki 12 ay ne kadar?![]()
yalın almayanlara da telefon faturası geliyor hocam 20 lirabas_kan' Alıntı:Aynen öyle hocam ama gözden kaçan nokta yalın internet isteyenler için her ay +15Tl olması sanırım..
faturayı işletmeye başlamışlardır amahasari' Alıntı:Ttnet ile Türktelekom aralarında top zıplatıyor ADSL portunun açılmasını bekliyoruz. Yok sisteme düşmesi gerekiyormuş yok 48 saat beklememiz gerekiyormuş...bu saat itibariyle hala bekliyoruz. :sleep:
Bu ülkeda bazı şeyler hiç değişmeyecek. İnanın bu ay kaç saat ttnet müşteri hizmetleriyle görüştüm artık hesabını yapamıyorum. Demin 1 saatten fazla ttnet müşteri hizmeti ile tartışıyoruz hala benim ADSL sinyali gelmedi. Dediğiniz gibi onlar faturayı geçirmiştir bile.omd' Alıntı:faturayı işletmeye başlamışlardır amahasari' Alıntı:Ttnet ile Türktelekom aralarında top zıplatıyor ADSL portunun açılmasını bekliyoruz. Yok sisteme düşmesi gerekiyormuş yok 48 saat beklememiz gerekiyormuş...bu saat itibariyle hala bekliyoruz. :sleep:![]()
Allah benim bin türlü belamı versin ki ttnete başvurdum.omd' Alıntı:ttneti bi alan bi de almayan bin pişman hocam![]()
simleso' Alıntı:Benim de ttnet ten 2 yıllık taahhütüm ağustos ayında bitti. Dün ttnet müşteri hizmetlerini aradım. Kampanyaları olup olmadığını sordum.
8 Mbit'e kadar 50 Gb AKK'lı, AKK sı dolduğunda 3 Mbit'e düşürülen tarife için; ilk 2 ay ücretsiz, 10 ay 39 TL, sonraki 12 ay yürürlükteki fiyattan 24 ay taahhütlü kampanyalarının olduğunu söylediler.
s_kajmeran' Alıntı:Benim telekomdan 2 yıllık sürem bitti şükür... Halen 59tl ile devam ediyorum şuan... 8mblik paket alt yapı yetersizliği nedeniyle 1 mb olarak kullanıyorum...
Bende konuyu takipteyim... Okullar açılınca 1 yıllık bişey için bende bakınacağım :S
memo-x' Alıntı:Hocam smile da 24 aylık taahhütüm bitti-şimdi dsmartnet oldu
aradadım bana uygun nasıl bir kampanyanız var diye?
8 Mbit 50 Gb kotalı-sınırsız için --benim kullandığım
ilk 3 ay 26.9 tl son 9 ay 49 tl----12 ay taahhüt verdim.
akrep026' Alıntı:memo-x' Alıntı:Hocam smile da 24 aylık taahhütüm bitti-şimdi dsmartnet oldu
aradadım bana uygun nasıl bir kampanyanız var diye?
8 Mbit 50 Gb kotalı-sınırsız için --benim kullandığım
ilk 3 ay 26.9 tl son 9 ay 49 tl----12 ay taahhüt verdim.
Hocam ben de 8 Mbit sınırsız Smile abonesiyim... Önümüzdeki ay dolacak. Taahhüt 2 yıldı.
Şimdi yine Smile'a devam etmek istiyorum. Köydeyim. İlçeye git gel uğraşamam. Gerçi telefonla hallediyorlar ama...
TTnet'i de sevmiyorum. Kızgınım... Bu dediğiniz fiyat yalın adsl mi, yoksa ev telefonu kullanıyor musunuz???
Bir de müşteri hizmetleriyle pazarlık işi olur mu...![]()
s_kajmeran' Alıntı:Evet soru net olmşBende uzatmadan buradan devam edeyim... Bana tarife önerebilir misiniz?