hasari' Alıntı:Bu çevrede Güvenal GAZ var ben artık bu gazdan şaşmayacağım. Diğeri kaş yapayım diye göz çıkarıyor.
ucamus' Alıntı:bu yorumlardan sonra benim kafa karıştı bende performansından memnun kaldığım aygaz ı kullanıyordum başka gaz almıyorum ama sanırım diğerlerini hiç denememek ile hata etmişim :S
Bende 28 lt ile 360-370 km yapıyorum.massoud' Alıntı:gazı taktırdığım zaman ustalar hocam katkılı gaz kullanmamaya çalış, hem katkılardan dolayı filtreleri öldürüyor, hemde az km yapar demişlerdi. milangaz kullanıyorum bende. 40 lt lik bir depo (35-37 lt doluyor) ile 400 - 410 km gidiyor ş.içi.
milangaza devam. 8)
Neyse ki bizim bölgede bulmak kolay. Okulumun tam karşısı.okanformula' Alıntı:hasari' Alıntı:Bu çevrede Güvenal GAZ var ben artık bu gazdan şaşmayacağım. Diğeri kaş yapayım diye göz çıkarıyor.
Hocam afyondayken bende Güvenal Gaz kullanıyordum, hem ucuz hem de çok kaliteli bir gazdı. Ancak istanbulda yok, yada var ama yakınımda değil. Güvenal Gazdan sonra hiç birini sevmedim...
kade38' Alıntı:bende total'in benzin ve lpg sini kullanıyorum. lpg 2.44 ve bu fiyat üzerinden total card'a %7.5 karta geri yüklüyor. lpg 2.25 e falan geliyor. yaptığı km'den de memnunum