en iyi yakıt

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

lefke

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocam yorumlara baktımda en verimli lpg hangisi civarda 3 dört var benzinlik hani oturupta hesapta yapmadım

En verimlisi tecrübeyle sabit, hava basmıyorlarsa en ucuz olanıdır.
Aygaz - MeramGaz arka arkaya birer depo(32lt) kullandım. Aygazı kampanyayla falan çok ucuza gelmezse bi daha zorda kalmadıkça almam.

brokoli ve kuru fasülye en iyi yakıt hammaddesidir :lol:

ben de aygaz kullanıyorum hiç bereketi yok gerçekten,shell den alayım bundan sonra bari

Bu çevrede Güvenal GAZ var ben artık bu gazdan şaşmayacağım. Diğeri kaş yapayım diye göz çıkarıyor.

milangaz cezayir gazı diye biliyorum, doğalgazdan üretiliyormuş (petrol ofisi de öyle). aygaz gibi katkılı lpg'ler petrolden üretiliyor.
milangaz daha uzun gidiyor diyen arkadaşların dediği doğru ise (bana da öyle geliyor) doğalgazdan üretilen lpg daha ekonomik diyebiliriz demekki.

hasari' Alıntı:
Bu çevrede Güvenal GAZ var ben artık bu gazdan şaşmayacağım. Diğeri kaş yapayım diye göz çıkarıyor.

Hocam afyondayken bende Güvenal Gaz kullanıyordum, hem ucuz hem de çok kaliteli bir gazdı. Ancak istanbulda yok, yada var ama yakınımda değil. Güvenal Gazdan sonra hiç birini sevmedim...

Karsta oralgaz var malatyadan mı batmandan mı getiriyormuş adamlar lpg yi ben acaip memnundum piyasadanda en az 200-300 krş fark vardı hemde iyi gidiyordu çekişte falanda hiç düşme olmamıstı acaipte uzun gidiyordu.Aygaz kadar bereketsizi yok aga içine dışına ne katıyorlar anlamadım gitti ne katkıymış amma :verymad: :verymad: :verymad:

gazı taktırdığım zaman ustalar hocam katkılı gaz kullanmamaya çalış, hem katkılardan dolayı filtreleri öldürüyor, hemde az km yapar demişlerdi. milangaz kullanıyorum bende. 40 lt lik bir depo (35-37 lt doluyor) ile 400 - 410 km gidiyor ş.içi.
milangaza devam. 8)

bu yorumlardan sonra benim kafa karıştı bende performansından memnun kaldığım aygaz ı kullanıyordum başka gaz almıyorum ama sanırım diğerlerini hiç denememek ile hata etmişim :S

ucamus' Alıntı:
bu yorumlardan sonra benim kafa karıştı bende performansından memnun kaldığım aygaz ı kullanıyordum başka gaz almıyorum ama sanırım diğerlerini hiç denememek ile hata etmişim :S

Aynen bende sadece Aygaz kullanıyorum. iyi olduğunu düşünüyordum ama 35-37 lt ile 400-410 km diyolar aygaz o kadar gitmiyor ki oldukça dikkatli kullanıyorum. Keşke konuyu sabah yada dün görseydim öğleden sonra 30 lt Aygaz aldım bitince başka deneyecem bakalım.

massoud' Alıntı:
gazı taktırdığım zaman ustalar hocam katkılı gaz kullanmamaya çalış, hem katkılardan dolayı filtreleri öldürüyor, hemde az km yapar demişlerdi. milangaz kullanıyorum bende. 40 lt lik bir depo (35-37 lt doluyor) ile 400 - 410 km gidiyor ş.içi.
milangaza devam. 8)
Bende 28 lt ile 360-370 km yapıyorum.

okanformula' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Hocam afyondayken bende Güvenal Gaz kullanıyordum, hem ucuz hem de çok kaliteli bir gazdı. Ancak istanbulda yok, yada var ama yakınımda değil. Güvenal Gazdan sonra hiç birini sevmedim...
Neyse ki bizim bölgede bulmak kolay. Okulumun tam karşısı. :D

bende total'in benzin ve lpg sini kullanıyorum. lpg 2.44 ve bu fiyat üzerinden total card'a %7.5 karta geri yüklüyor. lpg 2.25 e falan geliyor. yaptığı km'den de memnunum

yol bilgisayarıyla bilgilerim uyuşmuyor!
a)eksik pompalama
b)yol bilgisayarı yanlış
c)benzin pufff uçuyorrr
d)ne

kade38' Alıntı:
bende total'in benzin ve lpg sini kullanıyorum. lpg 2.44 ve bu fiyat üzerinden total card'a %7.5 karta geri yüklüyor. lpg 2.25 e falan geliyor. yaptığı km'den de memnunum

totalcard %5 indirim yapar, size nasıl 7,5 yapıyor hocam?

teb total card'a %5 indirim yapıyor. burda ki totalde kendi total kartı var o geçerli. bu kart sayesinde % 7.5 indirim yapıyor

shell kullanıyorum. aygaz denedim pogaz denedim opet ten aldım. genel olarak shellden memnunum. benzini de ordan alıyorum. benim polo 1.4 75 hp 38 lt ile istanbul şehir içi 370-450 km arası değişiyor. malum istanbul şehiriçi trafik belli olmuyor bazen üç saat trafikte dur kalk yaptığımız oluyor. milangaz yol güzergahımda ve yakınımda yok denk gelirsem deniycem.

BBNET
Geri