En iyi ET imaj sizce hangisi

Kodla Büyü

minEvoRise

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
2,349
Arkadaşlar şimdiye kadar hocalarımızın akıllı tahtalar için paylaştığı imajlardan en kullanışlı olan sizce hangisi. Siz hangi imajı kullanıyorusunuz.
 
mersin v4 de v5 yükledim ama bi şekilde kasıyor ediyor geç tepki veriyor vazgeciyorum daha iyisi cıkana kadar. win7 dönüyorum
 
Mersin ekibinin hazırladığı win 8.1 imajını ya da win 10 imajını kullanabilirsiniz tabi hangi faz tahta kullandığınıza da bağlı.
 
faz1 faz 2 ortak win 10 var. iki yıldır gitiğim tüm okullarda onu kuruyorum. tüm programlar kurulu sadece fatih sertifika yüklüyorum. kasma yok. tavsiye ederim. bilgisayar bilişimde var. 8 gb lık flash ile tüm işlerimi hallediyorum.
 
Mersin ekibi güzel çalışıyor teşekkür ediyorum ancak FAZ 1'lerde v4-v5 imajları çok yavaş çalışıyor. Aslında otomatik olarak win7'den win 10'a terfi eden tahtadan imaj alabilsek onlar iyi çalışıyor. Ben farklı programlarla denedim olmadı malesef ... Yapabilen arkadaşlar buradan paylaşırsa sevinirim.
 
Ben kendim bir imaj oluşturmayı tercih ediyorum.En temizi bu bence kendi ayarlarınızı ve programlarınızı kurun derim
 
Gazi 57 hocanın hazırladığı faz1-2 win10 imaj ince ayarlarıyla kullanışlı ve sağlam bence.. ama linkleri kırık herhalde şu anda..
 
Geri
Üst