fatmasevim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 30 Mart 2012 #61 Hell on wheels, yeni başladım House MD Doctor Who X-Files Closer How I met your mother? The Big Bang Theory
Hell on wheels, yeni başladım House MD Doctor Who X-Files Closer How I met your mother? The Big Bang Theory
A alperatabek Site Gezgini Mesajlar 94 30 Mart 2012 #63 fringe güzel ama x-files ın bi üst versiyonu gibi, o yüzden bazen tekrar izliyormuş izlenimi veriyor..
fringe güzel ama x-files ın bi üst versiyonu gibi, o yüzden bazen tekrar izliyormuş izlenimi veriyor..
E edat Site Gezgini Mesajlar 49 30 Mart 2012 #64 1-Fringe 2- Alcatraz 3- Nikita 4- Person of interest ki bu da çok guzel 5- Revenge
bilisimci61 Üye Mesajlar 1,194 30 Mart 2012 #65 öncelikle Fringe *** Big bang theory*** Vampier Daies** How I met your mother** Terra nova (sanırım kaldırıldı)*** Game of Thrones**
öncelikle Fringe *** Big bang theory*** Vampier Daies** How I met your mother** Terra nova (sanırım kaldırıldı)*** Game of Thrones**
ALPONLINE Aktif Üye Mesajlar 185 30 Mart 2012 #68 Pek çoğunuzun gözünden kaçan kaliteli bir dizi var Breaking Bad Game Of Thrones bu yılın en iyileri arasında Bunlarda zevke gere izlenebilir: Spartacus, Walking dead...
Pek çoğunuzun gözünden kaçan kaliteli bir dizi var Breaking Bad Game Of Thrones bu yılın en iyileri arasında Bunlarda zevke gere izlenebilir: Spartacus, Walking dead...
M metemli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 253 22 Haziran 2012 #70 arkadaşlar bu dizileri hd kalitesinde izleyebileceğimiz alt yazılı veya türkçe dublaj lı veren siteler den bir kaçını paylaşırsanız sevinrim
arkadaşlar bu dizileri hd kalitesinde izleyebileceğimiz alt yazılı veya türkçe dublaj lı veren siteler den bir kaçını paylaşırsanız sevinrim
kerasus Aktif Üye Mesajlar 248 22 Haziran 2012 #71 The Big Bang Theory The Big Bang Theory The Big Bang Theory Spartacus How I met yout mother Merlin The It crowd
The Big Bang Theory The Big Bang Theory The Big Bang Theory Spartacus How I met yout mother Merlin The It crowd
mfacil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,107 22 Haziran 2012 #72 Naruto Bleach Ft. manga anıme olarak = hıc kacırmam lost ve prıson. bıttı ama gercekten cok guzeldı game of thrones 2 sezon bıttı guzel spatralı larda guzel
Naruto Bleach Ft. manga anıme olarak = hıc kacırmam lost ve prıson. bıttı ama gercekten cok guzeldı game of thrones 2 sezon bıttı guzel spatralı larda guzel
A amytis Aktif Üye Mesajlar 129 23 Haziran 2012 #73 game of thrones supernatural walking dead the wire the prison break oz the vampire diaries
6 6fatma8 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,035 11 Eylül 2012 #75 1-the prison break 2-how ı met your mother 3-dexter
srknkkc Aktif Üye Mesajlar 245 11 Eylül 2012 #78 lost prison himym heroes chuck big bang fringe vampire diaries modern family breaking bad dexter vs vs. hepsi klas diziler ama favorim kesinlikle sons of anarchy :+1:
lost prison himym heroes chuck big bang fringe vampire diaries modern family breaking bad dexter vs vs. hepsi klas diziler ama favorim kesinlikle sons of anarchy :+1:
ercinc98 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,009 11 Eylül 2012 #79 prison break lost The IT Crowd (2006) (bir ingiliz dizisi, bir şirkette, BT çalışanları başrolde) :idea:
prison break lost The IT Crowd (2006) (bir ingiliz dizisi, bir şirkette, BT çalışanları başrolde) :idea:
Srebrenitsa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 571 11 Eylül 2012 #80 Halen yayında olup DEXTER dizisi kadar tat aldığım bir dizi daha yok. FRINGE dizisini de takip ediyorum ama büyük bir zevkle değil.
Halen yayında olup DEXTER dizisi kadar tat aldığım bir dizi daha yok. FRINGE dizisini de takip ediyorum ama büyük bir zevkle değil.
P pinar_27 Üye Mesajlar 6 12 Eylül 2012 #82 1-the oz 2-spartacus 3-lost 4-supernatural favorilerim bunlar
frtmr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 329 12 Eylül 2012 #85 1- Prison Break 2- Breaking Bad 3- How i met your mother 4- Nip Tuck
sharp_gk Üye Mesajlar 6 13 Eylül 2012 #87 bilen bilir bilmeyenlere , yabancı dizi izlemek için www.dizimag.com :+1:
G gmaslan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 269 13 Eylül 2012 #88 Dexter Bing bang theory Game of thrones Bir zamanlar lost vardı
hbasdereli Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,452 13 Eylül 2012 #90 Band of brothers 10 bölümden oluşan bir dizi ben çok geç öğrendim izledim tavsiye ederim.