Arkadaşlar bir kaçgündür yazamadım ama dualarım emin olun sizlerleydi.Ankaraya giden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin bizlere. diğer tüm arkadaşlara da çok teşekkürler herkes gerçekten emek verdi. fon olayında bende varım arkadaşlar bu emeklerinin karşılığını asla karşılamaz ama bizimde çorbada tuzumuz olsun.bilgehan636' Alıntı:Hocam bence dediğiniz şekilde düzeltilebilir( ve yerine -) ama bazı yerlerde diplomada böyle yazmıyor yapamayız diyebilirler.
Mantıklı olanın bu problemin kaynağı atama modülü(program-sayfa) burada elektronik ve bilgisayarında tanımlanması lazım galiba
bunu modüle bakan kişi ile görüşürüz yarın

Yarını bekliyoruz hocam. Bende il milli eğitimdeki arkadaşlara soracağım.darkage' Alıntı:arkadaşla görüştüm düzeltileceğini söyledi yarın netleşir.
SERHAY45' Alıntı:Türk eğitim sen sitesinde Elektronik / Elektronik Haberleşme mezunları müjde diyerek haberi duyurmuş. Daha ilgili olmalarını bekliyordum ben ama yinede sendikalarda destek verdi.
)))))ceycey61' Alıntı:arkadaşlar gazi tef harici üniversitelerden mezun elektronik ve bilgisayar (elektronik-bilgisayar değil) eğitimi şeklinde olup ta meslek liseleri açılan varmı.