elektrikli otomobil . . . Çarpmasa bari ! . . .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teksen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

teksen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
2014 yı­lı­nın ilk iki ayın­da sa­tı­lan araç­la­ra bak­tı­ğı­mız­da sa­de­ce yüz­de 24’ü Tür­ki­ye­’de üre­ti­len araç­lar. Ge­ri­si it­hal… Tür­ki­ye­’de araç üre­ten ya­ban­cı­la­rın bi­le sa­tış­la­rı dü­şer­ken kim mil­yar­lar­ca do­lar­lık ya­tı­rım ya­par, o da ay­rı me­se­le…
Ken­di­mi­zi Gü­ney Ko­re ile kı­yas­la­ya­lım. Ha­ni 1961 yı­lın­da biz “Dev­ri­m” oto­mo­bi­li­ni üre­tir­ken, aç­lık ile bo­ğu­şan Gü­ney Ko­re ile…

Ül­ke gi­bi şir­ket
http://sozcu.com.tr/2014/yazarlar/murat ... ri-468579/

Eğer Sam­sun­g’­u şir­ket­ler ka­te­go­ri­sin­den çı­kar­tıp ül­ke­ler sı­ra­la­ma­sı­na so­kar­sak, dün­ya­nın en bü­yük 35’in­ci eko­no­mi­si olu­yor.

Haberlerde sık sık görüyoruz ya babayiğit bulundu diye...
netice bugüne kadar sadece babayı bulduk yiğit yok ortada.. :puhaha:

kardeş bizde imf ye borç veriyoruz onu neden demiyorsun..
adamlar bizim sayemizde ayakta

Olsun ben ankarada calisiyorum ailem konyada gunluk gidis gelis yapiyorum hizli trenler ucretsiz ya ben icraata bakarim,

boş bilgi ile giydirmeyi çok seviyorsunuz
güney korenin milli gelirinin %54 ü sadece 4 ailenin elinde
şimdi devlet deseki
ben;
ahmet araba
mehmede tv
ayşeye uydu
fatmaya nükleer
yapsın diye
850milyarlık gsmh nın %50 sini
yani 425milyarı bu dört insana verse
ortalığı velveleye verir taksimden eve gelemezdiniz.

kazım karabekirin dediği gibi efendi yanlış bilgi felaket getirir........ diye devan eden sözünü yazmayayım şimdi

zaqwert' Alıntı:
şimdi devlet deseki
ben;
ahmet araba
mehmede tv
ayşeye uydu
fatmaya nükleer
yapsın diye

kazım karabekirin dediği gibi efendi yanlış bilgi felaket getirir........ diye devan eden sözünü yazmayayım şimdi

kardeş zaten bu ülkeyi faiz lobisi yönetiyor ayakkabı kutularını onlar koyup paralarıda onlar sıfırladı.. millet taksime boş yere gitmiyor..
mesele gezi parkı değil sen hala anlamadın mı??

geldi yine tipini sevdiğim..
ölen çocuk üzerinden anca senin gibiler siyaset yapar.. konuyu nereden ölen çocuğun üzerinden siyasete getirdin çirkef insan. çocuk öldü yasımızı kendimiz tutarız sanane bundan. işiniz gücünüz milletin dini ve manevi duygularından prim yapmaya çalışmak..

Seredar' Alıntı:
Bir çocuk öldü ama sizin keyfiniz yerinde :?:
Timsah gözyaşları :?

483115.jpg
sen buradaki mesajından bizim ölenler üzerinden espriler yaptığımızı gülüp eğlendiğimizi iddia ederek iftira attın.
mesele siyaset yapma değil ölen insanların üstünden prim yapmaya çalışıyorsun. bir de eğitimci olacaksın ama ne olduğun da belli değil..

Seredar' Alıntı:
Belli oluyor.Kimin siyaset yapmaya çalıştığı.Mesajlarınızdan ne kadar üzgün olduğunuz anlaşılıyor :!:

http://www.haber10.com/haber/483115/

iki gerizekalıyı, yüzbinlerce insana genelleyerek yorum yapmak da ancak böyle kıt bir zekaya yakışır.. yahu hala hırsızları desteklemenizden ahlakınızın yozlaştığını, bir çocuk için rahmet okuyamamanızdan vicdanınızın çürüdüğünü biliyoruz da bari belli etmeyin, iki gün çenenizi kapatın!! vicdansız, merhametsiz ahlak fukaraları!!

Ekli dosyalar

• 500-667.jpg
    500-667.jpg
    195.8 KB · Görüntüleme: 422
Seredar' Alıntı:
Belli oluyor.Kimin siyaset yapmaya çalıştığı.Mesajlarınızdan ne kadar üzgün olduğunuz anlaşılıyor :!:

http://www.haber10.com/haber/483115/

ölümün üzerinden siyaset yapan mı görmek istersin??

"30 Mart aynı zamanda ne olacak biliyor musunuz kardeşlerim? İnşallah Mısır'da, Kahire'de o 18 yaşındaki Esma kızımızın şehit edilmesinin inanıyorum ki o akşam alınacak netice ruhunu şad edecektir." Recep Tayyip Erdoğan, 12 Mart 2014, Mardin.

"o akşam alınacak netice ruhunu şad edecektir."

senin seçimde alacağın oyla Esma'nın ruhu şad olacak öyle mi?? utanmalısınız!! Ümmetten, Peygamberden , Kur'an dan, Allah'tan utanmalısınız!!!

işte senin gibilerin tıyneti.
“Gazi olaylarının 19.yıldönümüne denk gelecek şekilde eğer Berkin'in fişi çekildiyse bu söz az bile”

Bir kur artışı bir borsa dalgalanması oldu. Bugün Berkin Elvan'ın ölümü üzerine provakatif olaylar üzerine kur hareketi oldu."
"Türkiye o işleri aştı. Bunların hiçbirisi sadece ani rüzgar gibidir gelip geçer. Mayıs'ta Haziran'da da aynı şeyleri yaptılar. Kendi kendini piyasa topladı. Bugün sabah olumsuz şeyler oldu. Borsa akşama doğru yükselmeye başladı. Faiz yine kendi rayına oturmaya başladı."

orebro gibi yazayım
“Gazi olaylarının 19.yıldönümüne denk gelecek şekilde eğer Berkin'in fişi çekildiyse bu söz az bile”

al işte 1 foto 2 mesaj tamamdır operasyon. yani aslında kimse üzülmüyor bunlar hep darbe girşimi

ne tuhaf ya valla komik düzeyde tuhaf
bak şimdi edeceğim lafa hiç boşuna öfkelenme çünkü aynı taktikle yazacağım

ablanın teki ne demişti ".... kılıyım"
anladın sen lafı .buradan hareketle her o partiye oy atan ".... kılıdır" desek nasıl olur acaba
bence hiç ama hiç yakışık almaz. zaten ben hiç böyle düşünmedim inan. yalnız senin burada yaptığın tamamen hayal gücü ve öfkene bağlı bir saldırı
o yüzden yine burası gereksiz foto örnekleriyle dolmadan konu ilerlemesin

nasıl olsa 30 mart..... demeyeceğim
nasıl olsa kimse kimsenin fikrini değiştiremiyor bu ülkede diyeceğim
çünkü maşallah herkes "gerçek"leri biliyor

Cumhuriyet döneminden başlayarak atatürk'ten sonraki tek partili zihniyet olmasaydı ve diğer hükumetlerde bu iktidar kadar çalışmış olsalardı bu ve gezi zihniyeti taşıyan insanlar ülkeye zarar vermeseydi bu noktalarda olmazdık.

piluşum' Alıntı:
Cumhuriyet döneminden başlayarak atatürk'ten sonraki tek partili zihniyet olmasaydı ve diğer hükumetlerde bu iktidar kadar çalışmış olsalardı bu ve gezi zihniyeti taşıyan insanlar ülkeye zarar vermeseydi bu noktalarda olmazdık.
bunlar hep rahmetli inönü, kaleci mayer, nadia komanaçi, brigitte bardot ve fenerbahçeli cemilin işi. ayakkabı kutularını da onlar koydu

piluşum' Alıntı:

gezi zihniyetine kurban olun siz.. o zihniyet olmasaydı şu anda ülkenin en büyük şehrinin göbeğinde, en önemli meydanında nal gibi bir avm inşaatı yükseliyor olurdu.. üstelik "milletin a**ına koyacağız" diyen müteaahhitin eliyle.. iktidara koşulsuz biat etmekten, itaat etmekten, karşısında eğilmekten bel fıtığı olacaksınız.. ömrü boyunca tek bir haksızlığa ses çıkarmamış, hiçbir şeye itiraz etmemiş insanlardan "gezi zihniyetini" anlamalarını beklemek de nafile..

"ülkeye zarar vermeseydi" ifadeniz bana bunu hatırlattı:

uzay_gemisi.jpg

açıkça şunu söylüyorum: rüşvet almasaydın, çalmasaydın da uzay gemisi yapsaydın adi şerefs*z hırsız!!

ülkeye zarar verdiler diyerek milyar dolarlara varan hırsızlıkları, yolsuzlukları görmezden gelenler net bir samimiyetsizlik sergiliyorlar..

hepsi bizim çocuğumuz kardeşimiz..

Ekli dosyalar

• BinSYrNCMAEFsVO.jpg
    BinSYrNCMAEFsVO.jpg
    34.8 KB · Görüntüleme: 422
zaqwert' Alıntı:
şimdi devlet deseki
ben;
ahmet araba
mehmede tv
ayşeye uydu
fatmaya nükleer
yapsın diye

Güney Kore' nin maliye işleri sende sanırım :)

Devletten çalmadıysa rüşvet sayılmaz. Ecnebilerden aldılar. Yoksa imf ye nasıl borç verecektir. Ülke ekonomisinden hiç anlamıyorsunuz :)

konu baya dağılmış.
bugün yazacaktım ama fırsat olmadı.

toparlamak adına "hll_bilisim" e katıldığımı belirtmek isterim.
hll_bilisim' Alıntı:
Haberlerde sık sık görüyoruz ya babayiğit bulundu diye...
netice bugüne kadar sadece babayı bulduk yiğit yok ortada.. :puhaha:

capu' Alıntı:
zaqwert' Alıntı:
şimdi devlet deseki
ben;
ahmet araba
mehmede tv
ayşeye uydu
fatmaya nükleer
yapsın diye

teveccühün için teşekkürler dostum at gözlüğünü takmayan herkesin fark edeceği basit bilgiler bunlar

zaqwert' Alıntı:
capu' Alıntı:
zaqwert' Alıntı:
şimdi devlet deseki
ben;
ahmet araba
mehmede tv
ayşeye uydu
fatmaya nükleer
yapsın diye

teveccühün için teşekkürler dostum at gözlüğünü takmayan herkesin fark edeceği basit bilgiler bunlar
fezlekeleri oku da hocamm kendi ülkenden de haberin olsun. bakalım gözlükler ray-ban mı :mrgreen:

BBNET
Geri