elektrikli otomobil . . . Çarpmasa bari ! . . .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teksen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
cehcah' Alıntı:
akp gitse yerine gelecekler, rüşvetle falan uğraşmazlar, direkt gömerle, gömdük derler kimsede ses çıkaramaz.
Bknz: chp ve mhp dönemleri :)

işte bu şekilde çalmayı meşrulaştırdığımız sürece, bu hırsızlıklar hiç bitmeyecek..

orebro' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
akp gitse yerine gelecekler, rüşvetle falan uğraşmazlar, direkt gömerle, gömdük derler kimsede ses çıkaramaz.

işte bu şekilde çalmayı meşrulaştırdığımız sürece, bu hırsızlıklar hiç bitmeyecek..
bence de.

ne ekonomiyi dağıtacakmış arkadaş :verymad:
Sadece ayakkabı kutularındaki parayı, kafası çalışan 10 adamı, üniversitenin birini biraraya getirsen üretirsin.
yok böyle bi korkaklık.... lafa değil icraate bakmak lazım babayiğit beklersen daha çok beklersin.
aynı umursamazlık pardus da da oldu, bürokrasiyi bi türlü aşamadık

cehcah' Alıntı:
orebro' Alıntı:
cehcah' Alıntı:

kim ne çalmış ispatla bakalım, mesela desem ki sen hırsızsın, olmadığını sen değil, olduğunu benim ispatlamam lazım,o zaman şimdi akp düşmanları ispatlayın bakalım kim nereden ne çalmış?

Allah'ın bildiği kuldan saklanmaz hocam. aksi takdirde ortalık ahlaksızlıktan geçilmez.. hiç boşuna birbirimizi kandırmayalım..
kutudaki ve kasalardaki paraları bütün ülke gördü, telefonda evdeki paraları sıfırlama talimatlarını da hep birlikte dinledik.. başbakandan "benim kriptolu konuşmalarımı dinlemişler" itirafını hep birlikte dinledik.. fezlekeler de iki gün önce ortaya çıktı.. okuyoruz.. bütün iddialar ses kayıtlarıyla, görüntülerle desteklenmiş.. adamlar paralel maralel ama muazzam bir çalışma ortaya koymuşlar.. ince eleyip sık dokumuşlar, profesyonelce çalışmışlar, tek bir açık kapı dahi bırakmayacak şekilde her şeyi ortaya koymuşlar.. anlayacağınız tüm ispatlar ortada.. ama "ben gözlerimi yumuyorum, kulaklarımı tıkıyorum" diyorsanız o sizin bileceğiniz bir şey.. bu durumda ispat sormanızın da bir anlamı kalmıyor..

konu yine dağıldı.
başlığı açan kişi olarak geçenlerde dikkatinizi çekmek istemiştim bu duruma.
bunu ikinci uyarım sayabilirsiniz.
başka başlıklar altında yazabileceğimiz şeyleri buraya eklemeyelim.
maksadım konu dağılmasın!

BBNET
Geri