bu konuda söyleyecekleriniz varmı? nasıl yapıyorsunuz, neler satıyorsunuz? getirisi nedir? hiçbilmeyen birisine, tavsiyeleriniz nelerdir bu konuda...dilarayanal' Alıntı:Pazar günleri pazarcılık yapıyorum
en rahat işlerden birisi ama, felaket sermaye gerekiyor hocam yaa...büyük balık o yedirmiyorlar kolay kolay, bende çok isterdim bu işi yapmak ek olarak...bilogrt038' Alıntı:ben halı saha işi yapmak isterdim
VaVgibi' Alıntı:bana en güzeli kırtasiye gibi geliyor.İş yapacak bir yerde bize yan alan gibi işte
tek avantajı sermayesi az, ama o oranda da getirisi az olacaktır diye düşünüyorum..VaVgibi' Alıntı:işte o yüzden işyapacak bir yerde diyorum yahem sadece defter kalem kitap değil a dan z ye ,
biraz ayrıntılı açıklarmısınız? sıfırdan, lütfen...dilarayanal' Alıntı:Pazarcılığın günlük kazancı sattığın ürüne göre değişiyor bazı haftalar 400 500 lira günlük kazancı oluyor bazı günler 50 lira kazanamıyorsun ama havalar çok yağışlı olmadığı sürece hep kazandırıyor. Sebze alım satım.
Eşinde öğretmense ve ikisi de ek ders alıyorsa eve 4 bine yakın para girer. O dediklerin hepsi bankadan kredi çekilip yapılıyor. Zor iş değil yanikarı-koca memur( öğretmen ) olan bir aile, ne kadar zengin olabilir yaa? kendi yağlarında ne kadar kavrulabilirler yada, zengin olanlar bunu nasıl başarıyorlar, sıfırdan başlayıp?? 50 milyarlık arabaya 150 milyarlık bir eve çocuklarını özel koleje nasıl gönderebilir memur karı-koca, bunun yolu varmı ,yapanlar nasıl yapar hiç anlayamıyorum, matematiğin bittiği an...
storm' Alıntı:biraz ayrıntılı açıklarmısınız? sıfırdan, lütfen...dilarayanal' Alıntı:Pazarcılığın günlük kazancı sattığın ürüne göre değişiyor bazı haftalar 400 500 lira günlük kazancı oluyor bazı günler 50 lira kazanamıyorsun ama havalar çok yağışlı olmadığı sürece hep kazandırıyor. Sebze alım satım.
dilarayanal' Alıntı:storm' Alıntı:biraz ayrıntılı açıklarmısınız? sıfırdan, lütfen...dilarayanal' Alıntı:Pazarcılığın günlük kazancı sattığın ürüne göre değişiyor bazı haftalar 400 500 lira günlük kazancı oluyor bazı günler 50 lira kazanamıyorsun ama havalar çok yağışlı olmadığı sürece hep kazandırıyor. Sebze alım satım.
Ayrıntılı açıklayacak durum yok benim babam emekli bir eğitimci evimizin önündede 10 dönüm arazi var. Orada ekim dikim yapıyor. Emekli olduktan sonra 1 ortakla pazarcılığa başladı bende onlara yardım ediyorum inanın yetiştirme zahmetini bir köşeye bıraksak bile öğretmenlikten daha karlı bir iş aslında zaten öğretmenliğinde içine ettiler itibarsızlaştırdılar belli mi olur ona dönebilirim tamamen.